FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Guilherme Sitya i-ar face statuie unuia dintre colegii de la Steaua: "E unul dintre cei mai buni din România"

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 februarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 28 februarie 2015 13:10

Fundaşul stînga Guilherme Sitya a ajuns la Steaua în această vară şi pare să se fi integrat perfect printre roş-albaştri. Brazilianul a rămas uimit de unul dintre colegii săi.
Cristi Tănase este fotbalistul care l-a lăsat cu gura căscată pe noul venit în Ghencea. Cei doi s-au întîlnit şi din postura de adversari, cînd fundaşul juca la Petrolul.

"Absenţa lui Tănase de la acest meci e foarte importantă, cred că e un jucător foarte bun, unul dintre cei mai buni din România. Îmi place să joc cu el în banda stîngă, dar avem jucători în grup cu o importanţă la fel de mare ca a lui.

Şi Tamaş e un jucător foarte bun, ne ajută foarte mult aici şi, indiferent dacă joacă el sau altcineva, trebuie să cîştigăm la Craiova", a spus Guilherme, conform Dolcesport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (26)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  01 Martie 2015, 00:45
Postat de fotbalclubsteauabucuresti pe 28 Februarie 2015, 16:43

Iar a ramas fara medicamente potaia asta insolventa cu spume la bot, rupta in fund de foame si exclusa din Europa. Fugi dili pe articolul lui Rusinea Romaniei si cauta alea 14 milioane de euro din declaratia mincinoasa de tip securist a lui Neghinita.

Zdrentarosule, sa vii sa iti dau ceva de mancare ca mi-e mila de tine paduchiosule !

mihailstefan2004
mihailstefan2004  •  28 Februarie 2015, 20:54

poate ia-ti face voi statuie, ziaristi de 2 lei. de unde rezulta titlul asta ? din declaratia zdrentei lui ana maria prodan (adica din declaratia brazilianului asta care n-a facut viata in germania 2?

vladutz13
vladutz13  •  28 Februarie 2015, 17:14

Unde naiba apare in citat cuvantul statuie??? WTF???

Vezi toate comentariile (26)
Comentează