FOTBAL  »  Superliga  »  STADIONUL CRAIOVA

Guvernul a lămurit problema stadionului din Craiova » Când va fi gata și ce modificări au fost făcute

Articol de GSP - Publicat joi, 20 iulie 2017 17:36

În urma informațiilor din ultima vreme referitoare la construcția stadionului ”Ion Oblemenco”, Guvernul României a emis un comunicat de presă în care a făcut câteva precizări importante: spune că finalizarea stadionului va avea loc la sfârșitul lunii august.

"Gradul de realizare a acestei investiții este în prezent de aproximativ 95%, astfel că la sfârșitul lunii august va fi efectuată recepția la terminarea lucrărilor, urmând ca, ulterior, beneficiarul să demareze procedurile de autorizare specifice", se arată în comunicatul Guvernului.

Guvernul României a făcut și câteva precizări legate de modificările care i-au fost aduse stadionului.

"Modificările față de conceptul inițial includ: numărul de niveluri (P+6E față de P+M+4E prevăzute anterior); introducerea unui inel perimetral pentru rezolvarea problemelor de acces și evacuare a publicului în situații de urgență, potrivit avizului ISU, ceea ce a mărit suprafața construită cu 7000mp; amplasarea a 4 studiouri outdoor la ultimul nivel al clădirii, cu vizibilitate 180 de grade și unghi de filmare corespunzător; mărirea adâncimii de fundare și creșterea numărului de piloți forați, din cauza pânzei freatice ridicate – fapt constatat în urma studiului geotehnic de detaliu, efectuat după demolarea vechiului stadion Ion Oblemenco", se mai arată în comunicat.

Caracteristicile stadionului:

  • 232 de locuri pentru persoane cu dizabilități în scaune cu rotile, inclusiv însoțitori;
  • 350 de locuri pentru reprezentanții mass-media;
  • 2.368 de locuri pentru spectatori VIP, din care 440 de locuri în loje;
  • 28.033 de locuri pentru public.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
lionforever
lionforever  •  20 Iulie 2017, 22:40

Dacă ai memoria scurtă caută pe net și vezi că există ceva legat de un H.G. de pe vremea lui boc de vreo 60 mil lei . Dacă mințim totuși nu suntem copii de grădiniță stadionul din Cluj care nu prea are mare utilitate legata de fotbal a fost făcut din banii întregii țări .

c3sar
c3sar  •  20 Iulie 2017, 22:34
Postat de lionforever pe 20 Iulie 2017, 21:18

La Cluj-Napoca cine la construit ?

Consiliul Judetean cu banii judetului nu ai Romaniei!

lionforever
lionforever  •  20 Iulie 2017, 21:18
Postat de haideusicfr pe 20 Iulie 2017, 18:35

Ce treaba are Guvernul Romaniei cu stadionul de fotbal?

La Cluj-Napoca cine la construit ?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează