FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Hagi a dezvăluit de ce a ales să-l vîndă pe Ianis la Fiorentina + Ce se va întîmpla cu fiul său din vară

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 februarie 2016 20:49

Ianis Hagi a fost cumpărat de Fiorentina în schimbul a un milion de euro, iar "Regele" a dezvăluit ce l-a determinat să-și transfere fiul tocmai la formația italiană.

"Am ales să-l transfer la Fiorentina pentru că ei au spus că antrenează mintea. Cred că asta e cel mai important la un jucător, să-i fie mintea antrenată, pentru că piciorul primește comanda de la cap. Totdeauna va cîștiga cel care gîndește mai mult, mintea e cea mai importantă", a spus Hagi la Digisport.

Antrenorul Viitorului a vorbit despre situația lui Ianis și spune că sînt șanse mari ca fiul său să rămînă la formația de pe locul doi din Liga 1 și din vară.

"Ianis a fost împrumutat la viitorul pentru șase luni. În vară atît noi, cît și Fiorentina vom hotărî dacă va mai rămîne împrumut la noi sau nu. Ianis a făcut progrese și în această iarnă. El m-a depășit pe mine la multe lucruri la vîrsta pe care o are. A ajuns la națională mai devreme decît mine, a ajuns la un club din Liga 1 mai repede și e căpitan. Eu l-am pus căpitan vorbind cu echipa. Cred că el e un lider. Duce presiunea, n-are nici o teamă", a adăugat Hagi.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
888579437924022
Radu Mazareanu  •  11 Februarie 2016, 11:05

Si cum ii antrneaza aia mintea daca la imprumutat tot la viitura?:-) Zi hagi si sa antreneze mintea ca tasu n-are minte wahahaha.

kilimanjaro
kilimanjaro  •  11 Februarie 2016, 10:05

Fiorentina l-a luat pe ianis doar ca sa-i faca pe plac blatistului de tatsu. Ianis nu va ajunge niciodata un mare jucator, oricand incearca tatsu sa-l umfle prin mass-media. Iar ca Fiorentina sa antreneze mintea, mai intai trebuie s-o ai, caci asta nu se poate cumpara, bre hagiule :))))))

craz1est
craz1est  •  11 Februarie 2016, 09:09
Postat de illusionro pe 11 Februarie 2016, 02:19

Ianis Hagi chiar are stofa de fotbalist...inca e tanar, aia e clar....dar care jucator de 18-21 de ani din liga 1 joaca mai bine ca el?? Devine dezgustator forumul acesta din cauza postacilor .... Daca vreunul din postacii astia il vedea la nationalele de juniori unde efectiv se vedea ca e mai bun cu mult ca restul isi schimbau parerea...la juniori existau doar doi jucatori pe teren: el si inca unul pe care il chema Carnat parca si juca atacant. O sa aiba un viitor stralucit daca nu i se urca la cap si se fereste de tentatiile din bucuresti(gagici, cluburi, alcool, anturaje de copii de bani gata furati etc.) si da, are avantajul fata de Gica Hagi ca loveste mingea perfect cu ambele picioare..

Fiorentina il cumpara pe Hagi Jr doar pentru pedigree. Pustiul nu joaca ce se joaca in fotbalul modern ; este tehnic, dar foarte lent, nu are viteza deloc pe spatii mai mari de 10m . Fotbalistii tehnici in zilele noastre au si viteze ( vezi Messi ). Loveste bine cu ambele picioare,.... inseamna ca esti din generatia anilor '90 si nu l-ai prins pe tasu, care da era stangaci, insa dadea adevarate eurogoluri si cu dreptul (cei drept mai rare). Sincer nu vreau sa suflu in iaurt, dar nu-i vad un viitor stralucit pustiului, probabil se va intoarce inapoi in Liga 1 anul viitor. Marele Hagi la 16 ani era vedeta ligii 1 . In acest moment vedeta ligii 1 este Budescu, nicidecum Ianis Hagi.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează