FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Hagi a găsit soluția și îi dă sfaturi lui Becali » Cum s-ar putea rezolva problema dintre acesta și MApN

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 februarie 2017 20:15

Gică Hagi îl sfătuiește pe Gigi Becali să meargă să discute cu oficialii MApN pentru ca echipa să-și recapete sigla, numele și suporterii. "Regele" știe cum s-ar putea rezolva această situație.

"Cred că Steaua este una singură. Este aceeași! Dacă instanța zice că Steaua trebuie să plătească ceva, așa ar trebui să facă. Dar în anumite condiții.  Să le dea bani doar din vânzarea de bilete și din sponsorizări. Nu din premiile din cupele europene sau din drepturile TV. 

Cred că Gigi Becali ar trebui să se așeze la masă și să negocieze, iar lucrurile să revină la normal. A fost o continuitate până acum, Gigi a ținut echipa la un nivel foarte înalt.

Suporterii au venit pentru că era Steaua, televiziunile au plătit pentru că era Steaua. Domnul Becali trebuie să negocieze cu cei de la Armată pentru binele Stelei.

Prin scandalul ăsta s-a rupt inima unui brand puternic. Tot ce e bun în România noi vrem să distrugem. Trebuie găsită o soluție, să se așeze la masă și să discute”, a zis Hagi la TV Digi Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
alex_1973
alex_1973  •  26 Februarie 2017, 10:28
Postat de Dan Antoniu pe 26 Februarie 2017, 05:29

bine dl. HAGI, dar hahalera ce parere are, dar conducerea mapn ce zice ? nu cred ca sunt atat de intelepti ca sa ajunga la un compromis ! prefera sa dispara un brand important, spre satisfactia marilor jucatori si frustati, piti si tudorel !

Sa faci hahalere jucători care fac parte din istoria Stelei este o mare rușine pentru tine.Tu ești un gigist convins.Nu ai fost și nu o sa fi niciodată Stelist.

1422898941351462
Dan Antoniu  •  26 Februarie 2017, 05:29

bine dl. HAGI, dar hahalera ce parere are, dar conducerea mapn ce zice ? nu cred ca sunt atat de intelepti ca sa ajunga la un compromis ! prefera sa dispara un brand important, spre satisfactia marilor jucatori si frustati, piti si tudorel !

974965405872130
Firuta Gavrila  •  25 Februarie 2017, 23:45

C.s.a nu POT EI SA INTRETINA BRANDU STEAUA PT LIGA A 2/A SI NU AVEM NEVOIE SA VINA UNU GEN NEGOITA SAU DASTIA CARE SE FAC CA AU BANI

Vezi toate comentariile (7)
Comentează