FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Hagi a lămurit situația lui Ianis: "E doar împrumutat la noi" » Ce spune despre războiul Gigi - MApN

Articol de GSP - Publicat marti, 01 septembrie 2015 21:28

Gică Hagi a lămurit situația lui Gică Hagi, însă nu a uitat nici de răsboiul lui Gigi Becali cu MApN. 

"Ianis e al Fiorentinei, dar împrumutat la Viitorul. E unul dintre cele mai bune produse ale Academiei", a spus Gică Hagi la televiziunea sportro.

...despre Euro2016: "Eu zic că sîntem aproape să avem și noi jucători acolo. Jucăm tot mai bine. Avem un fotbal bun, jucăm fără un 9 clasic. Avem un 10 cu simțul golului. Dăm goluri, jucăm bine. Am dominat Steaua la ea acasă".

...despre Steaua: "E dificilă situația Stelei, clubul e un nume, un brand. Nu e bine că se întîmplă asta. Așa cum înainte de 89 Armata ne-a ajutat, așa a făcut și Gigi după ce a preluat Steaua, a făcut performanță".

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (9)
christiano0
christiano0  •  02 Septembrie 2015, 11:55

A fost praf in meciul cu Steaua, o gramada de stopuri ratate, gesticula mult si nu se implica prea tare. Viitorul Mitea. Daca asta e viitorul fotbalului romanesc, eu raman cu Premier League...

christiano0
christiano0  •  02 Septembrie 2015, 11:54

ortega
ortega  •  02 Septembrie 2015, 08:14
Postat de Claudiu Anastasiu pe 01 Septembrie 2015, 22:02

"zi cinstit cat ai platit sa l tina aia acolo" - roman adevarat. *** care-si hulesc tara si varfurile. Indifernt cu ce sprijin a ajuns acolo, e un bun al Romaniei... A ma scuzati, voi va vindeti pamanturile pentru un colt de mamaliga. Bravo Gica, pentru tot ceea ce faci pentru Romania

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează