FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI TIMIȘOARA - VIITORUL 0-0

Hagi are două nemulțumiri după egalul cu Timișoara: "Nu mai vedem poarta" + Ce spune despre arbitraj

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 august 2017 23:19

Gică Hagi s-a declarat mulțumit de jocul Viitorului în egalul cu ACS Poli Timișoara, scor 0-0, dar și nemulțumit de faptul că echipa sa nu marchează. "Regele" îi acuză pe arbitri că îl dezavantajează.

"Faptul că nu marcăm e un aspect negativ, dar am controlat jocul. Suferim în careu, nu vedem poarta. Avem două zile de pauză, trebuie să ne deconectăm. Nu mai e luciditate, nu mai e prospețime în mintea jucătorilor. Sper să revenim bine. Suntem echipa de anul trecut, am dominat adversarele, dar nu mai avem aceeași luciditate. 

Și eu aș putea să ies să vorbesc despre arbitraj, dar nu o fac. Am avut gol valabil la Sepsi, azi cred că am avut un penalty. La alte echipe se dau cu ușurință, cum cade fluturele. Dar asta e, eu merg pe drumul meu", a declarat Hagi la Look tv.

478 de minute
au trecut de la ultimul gol marcat de Viitorul în Liga 1

"Din păcate problema noastră cea mai mare e că nu marcăm. Trecem printr-o perioadă mai proastă. Dacă vă uitați la meciuri, noi aducem mingea în față, dar lipsește ceva la finalizare. Nu știu care e problema! Noi am început bine campionatul, dar dintr-o dată s-a schimbat ceva. Trebuie să uităm ce am făcut anul trecut. Cred că ne gândim mai mult că am luat campionatul și nu ne dăm seama că a început un nou sezon"Bogdan Țîru, fundaș Viitorul

"Mă bucur pentru Nedelcu și Benzar că au făcut pasul și au plecat. Avem jucători care-i suplinesc foarte bine. Erau jucători foarte buni, trăgeau echipa după ei" 
Bogdan Țîru, fundaș Viitorul

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
887888274661367
Pompiliu Bota  •  12 August 2017, 09:11

Hagi mai are o nemultumire: Poli trebuia sa foloseasca juniorii !

gtn5
gtn5  •  12 August 2017, 08:14

"Avem jucători care-i suplinesc foarte bine. Erau jucători foarte buni, trăgeau echipa după ei" ce intelegeti din aceste randuri ale unui ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  12 August 2017, 08:11

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează