FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Hagi are probleme mari la Viitorul! Un jucător de bază stă la mâna FRF: "Comisia decide dacă va juca"

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 martie 2017 22:07

Alex Nimely (25 de ani) a fost ținut în afara lotului Viitorului în meciul cu Dinamo din cauza unor probleme la inimă descoperite la un control de rutină.

Atacantului liberian i s-ar retras viza medicală de către FRF și a fost trimis pentru analize suplimentare în Anglia. Jucătorul nu are dreptul să se antreneze până nu va primi rezultatele.

Cristian Bivolaru, președintele Viitorului, a vorbit despre situația în care se află jucătorul și spune că FRF decide dacă Nimely va juca.

"Nimely a mai făcut un set de analize medicale în Anglia, pe care le-a adus la comisia medicală a FRF. Comisia va anunța care este situația fotbalistului, dacă îi va da dreptul să joace", a declarat Bivolaru pentru Fanatik.

"Nimely a jucat doi ani în Anglia, nu a fost nicio problemă. Nu știu ce se va întâmpla. Comisia medicală a FRF i-a retras viza medicală după ce i s-au depistat niște probleme la testele pe care le-a făcut. Este o pierdere pentru noi, ne-a ajutat foarte mult în campionat. Un jucător foarte bun și un caracter deosebit. Acum să vedem ce-o fi"
Cristian Bivolaru

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
ion2010
ion2010  •  12 Martie 2017, 09:47
Postat de Nello Milano pe 12 Martie 2017, 02:50

CUM SA-I PUNA PIEDICI COMISIA S-AU FRF *** AGRAMAT CU , CARENTE DE ..COOERENTA VORBIRII... CAND IL VOR CAMPION PRIN TOATE METODELE POSIBILE...PENTRU EL S-AU INVENTAT LOVITURILE DE LA 11 METRI CAM ..15 ..INTRUN SEZON ..FARA PLAY OFF ACOLO VOR FI 10 MECIURI SI LA NEVOIE SE VOR DA ...FARA NUMAR..TORUL SA FIE..IN DETRIMENTUL VICTORIEI .. ( SIC ) CITAT DI FILOZOFUL ( *** , DAR ABSOLVENT DE AS !) CONTEMPORAN.. OD OVIDIU..GICA " *** " HAGI ..BETEAG DE ..LIMBA.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

guyencea
guyencea  •  12 Martie 2017, 08:47

Daca depinde de comisii va juca....

sexilian
sexilian  •  12 Martie 2017, 05:58

curge putinica sau.......

Vezi toate comentariile (4)
Comentează