FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VIITORUL, AZI, 20:30, DIGI1, DOLCE1, LOOK, GSP.RO

Hagi crede că toată presiunea e pe FCSB: "Dacă nu câştigă, va fi panică!"

Hagi, 52 de ani, a fost declarat
Hagi, 52 de ani, a fost declarat "Antrenorul anului" în 2015, în tradiționala Anchetă a Gazetei Sporturilor

Articol de - Publicat luni, 24 aprilie 2017 00:00

Gică Hagi e încă în cărţi pentru titlu, dar pentru a rămâne cu şanse în lupta pentru campionat are nevoie să nu piardă cu FCSB. Chiar dacă miza e uriaşă, antrenorul Viitorului spune că nu resimte niciun fel de presiune.

"Nu noi suntem obligaţi să câştigăm, ci ei. La ei e presiune, pentru ei obiectivul e titlul, deci vor fi nevoiţi să iasă la joc fiindcă dacă nu vor câştiga, atunci va fi panică mare", a prefaţat Hagi duelul cu echipa la care a fost jucător la finalul anilor '90 şi, pentru numai 3 luni, antrenor în urmă cu un deceniu.

"Jucăm cu o echipă mare, care are un trecut mare, care e pe primul loc. Suntem conştienţi că dacă vrem să obţinem ceva, trebuie să marcăm. Fără să dăm gol luni seara nu vom scoate nimic din meciul cu Steaua, asta le-am explicat şi jucătorilor mei.

Şi mai e ceva, pentru a putea să batem trebuie să facem ceva foarte important: să jucăm colectiv excepţional! Individual avem talent, însă în astfel de jocuri nu ajunge asta, trebuie să fim echipă!

Să alergăm mai mult, să fim mai rapizi, să-i punem sub presiune, să avem posesie, să construim atent, să avem combinaţii prin care să-i destabilizăm. Ştim să facem asta, am arătat-o, nu văd de ce nu putem repeta şi acum", a adăugat Hagi.

"Le e frică de noi!"

Romario Benzar nu s-a antrenat în ultimele zile, dar speră să fie pe teren la partida de diseară: "E cel mai important meci al sezonului. Important e să dăm sută la sută și să luăm toate punctele. Nu m-am antrenat normal, nu știu dacă voi intra cu Steaua, aștept să văd cum voi fi după ce-am suferit acea întindere.

Avem o forță în ofensivă, suntem foarte buni la acest capitol și am venit la București să câștigăm. Fără victorie nu mai avem nicio șansă la titlu Celor de la Steaua le e frică de noi, așa că vor sta mai mult prin apărare. Oricum, indiferent, noi am fost cea mai bună echipă din campionatul ăsta!".

"Noi suntem favoriți"

Boldrin a prefațat la Dolce derby-ul cu Viitorul: "Steaua va fi mereu favorită la titlu! Steaua înseamnă enorm, Steaua investește foarte mulți bani, are lot valoros, un antrenor excelent. Suntem favoriți cu Viitorul, dar trebuie să demonstrăm pe teren. Va fi alt meci față de ce-a fost în tur. Vom fi mai concentrați, mai pregătiți și vom câștig! Viitorul are un joc bun de posesie și ajunge ușor la poartă, însă noi suntem Steaua! Cum să ne fie frică de ei?!".

Brazilianul a discutat și despre Alibec: "Știe că a greșit la Cluj, dar e un băiat formidabil, are o inimă mare și un caracter frumos".

"Vom vedea dacă suntem capabili să o batem pe Steaua şi la Bucureşti. Titlul? Eu nu fac calcule, v-am spus de la startul play-off-ului că nu calculez nimic şi că pe noi să ne treceţi ultimii, deci nu ştiu cine va fi campioană"
Gică Hagi, antrenor Viitorul

1gol a marcat Viitorul în ultimele 340 de minute de Liga 1, autor Ţucudean

1gol a încasat FCSB în ultimele 300 de minute de Liga 1, marcat de Nemec

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
balauru48
balauru48  •  24 Aprilie 2017, 15:48
Postat de jack_the_stripper pe 24 Aprilie 2017, 10:28

De fapt, asta e diferenta intre Steaua si ceilalti: daca Steaua face egal sau pierde un meci e tragedie mare. Pierderea titlului se considera un mare esec. Daca, sa zicem, o echipa abia intra, cu chiu cu vai, in play-off, atunci coregrafii sunt in delir si viseaza frumos: locul 2, titlul, cempionzlig. Si se pregatesc de zor, asa cum fac de-o vesnicie. Dupa care se trezesc din vis si serbeaza performanta maxima: locul 4. Augh! Augh! Augh!

Tu esti capabil sa plictisesti si un obiect :))

balauru48
balauru48  •  24 Aprilie 2017, 15:44
Postat de steaua1986forever pe 24 Aprilie 2017, 11:39

Sunt curios care o sa spuna ca azi e blat. Sunt convins ca o sa fie cativa.

De ce n-ai fost curios si cand prostalaii fecesebisti au zis ca csu-dinamo e blat? Sunt curios, de ce?

andy_2008
andy_2008  •  24 Aprilie 2017, 12:50

Hagi are dreptate el are cea mai buna echipa dar sper ca Steaua sa ia campionatul.Forta Steaua.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează