FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Hagi critică strategia abordată de Steaua în această vară: "Gigi, aşa vrei să faci afaceri mari?"

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 august 2015 10:07

Gică Hagi, antrenorul celor de la Viitorul, are explicaţia pentru sezonul european ratat al Stelei şi îl sfătuieşte pe Gigi Becali să revină la strategia sa de a miza pe jucători autohtoni.

" Steaua a greșit că n-a mai adus jucători români, asta a fost eroarea principală. Cu străinii nu poți face afaceri mari, fiindcă nu prind
«naționalele» lor și automat nu pot avea cote extraordinare pe piață. În istoria ei, Steaua a avut cele mai bune rezultate cu români. Și sportiv, și economic", a explicat Gică Hagi.

Gigi Becali a recunoscut şi el că a greşit în momentul în care a ales să aducă mulţi jucători străini în această vară. (Mai multe amănunte)

9 transferuria făcut Steaua în această vară: Alcenat (Petrolul), Muniru, Carp, Tade (CFR Cluj), V. Mihalcea (FC Brașov), Tahar (Gaz Metan), D. Benzar (LPS Banatul), Hamroun și Tudorie (Oțelul) 

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (50)
valentinn10
valentinn10  •  30 August 2015, 09:06

FORTA FCSB < HAI STELUTA

ataraxia
ataraxia  •  29 August 2015, 19:51

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

merace
merace  •  29 August 2015, 19:29

mai terminati cu propaganda mafiota! Toata lumea ca meciurile Steaua-Viitorul se aranjeaza la telefon sau la masa, intre nasul si finul!

Vezi toate comentariile (50)
Comentează