FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - FCSB 2-2

Hagi, cucerit de un fotbalist de la FCSB: "Nu e interesant, ci foarte interesant! Dacă era la mine, era și mai bun"

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 aprilie 2018 23:24

Gică Hagi a fost fascinat de Constantin Budescu, care a marcat golul egalizator din remiza dintre Viitorul și FCSB, scor 2-2. 

"Costică, ce să mai?! N-ai cum să-i dai spaţiu. E un decar-atacant. Nu e un jucător interesant, ci foarte interesant! Întotdeauna mi-a plăcut, dar asta e, el e la adversari. Dacă era la mine, juca şi mai bine!

Cred că i-am surprins total în prima repriză, prin modul în care am jucat. Nu i-am lăsat să lege două pase. I-am surprins total. După aceea, valoarea lor s-a văzut. Şi eu am intrat un pic în criză, dar am făcut un meci mare cu copii tineri, care arată că au valoare.

Mai bine aşa, decât să fie 0-0. Eu le-am zis în vestiar, înainte de meci, că dacă vrei să faci un rezultat bun cu echipele mari, trebuie să marchezi. Steaua e echipă mare, iar când jucătorii ei sunt conectaţi la maximum ştiu să joace fotbal", a spus Hagi, la TV Telekom Sport.

...despre plecare: "Orice echipă care are pretenţii să câştige campionatul şi să meargă în Europa e interesantă, sunt deschis. Va trebui să am şi eu provocarea mea personală. Eu de opt ani muncesc 24 din 24. Sunt mult mai bun decât înainte".

"Steaua și CFR Cluj sunt două echipe valoroase, peste noi. Steaua are jucători fantastici. Noi încercăm mereu să ne autodepășim. Steaua mi-a dat puțin impresia că au uitat că suntem campioana României, la cât de relaxați au venit la Constanța. Dacă băteam mai speram la locul 3, acum e greu. Mergem la Craiova să facem un meci mare. Mă duc pe un stadion pe care îmi face plăcere să joc" Gică Hagi la TV Digi Sport

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (19)
danut1971
danut1971  •  22 Aprilie 2018, 13:14

traiasca blatul traiasca arbitrii profcsb

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  22 Aprilie 2018, 12:56
Postat de corectu pe 22 Aprilie 2018, 07:31

G.B.i-a bagat multi bani in conturi lui Hagi.Cu cata determinare au jucat cei de la Viitorul impotriva Stelei(bine au facut).Nu acelasi lucru l-au facut cu CFR(rau au facut).Chestie de bun simt.

nu cred ca a remarcat careva, dar functioneaza ca dupa o diagrama! de fiecare data cand hagi vinde un jucator unei echipe, primul meci il pierde! asa a fost cu FCSB, asa si cu CFR! probabil intra in pret! desi la ce mai l-a dat pe Tucudean sau Boli, trebuiau *** cei de la CFR vreo 3 campionate de acu` incolo! hai cu FCSB am inteles, a luat 6 melioane pentru 3-4 rapciugosi!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fcsbnuesteaua
fcsbnuesteaua  •  22 Aprilie 2018, 10:34

Traiasca cumetriile de la ovidiu , botosani ,giurgiu si craiova ....chiajna , voluntari , medias ...

Vezi toate comentariile (19)
Comentează