FOTBAL  »  Superliga  »  ASA - VIITORUL 0-2

Hagi dezvăluie cum a ajuns Viitorul o echipă de temut în Liga 1: "Pentru ca cineva să te respecte, trebuie să-l baţi"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 noiembrie 2016 19:59

Gheorghe Hagi a lăudat prestaţia echipei sale în prima repriză a meciului cu ASA Târgu Mureş, câştigat de Viitorul cu scorul de 2-0 şi a vorbit despre statulul formaţiei sale în Liga 1.

"În prima parte am făcut una dintre cele mai bune reprize din acest campionat. Repriza a doua a fost destul de confuză. Azi cel mai important era să luăm puncte. Chiar dacă nu câştigam, era important să nu pierdem.

Eu ştiu că, pentru ca cineva să te respecte, trebuie să-l baţi. Când câştigi, toată lumea te respectă. Suntem o echipă mare care poate oricând să bată pe oricine", a declarat tehnicianul Viitorului la TV Digi Sport.

Hagi a ţinut să le transmită felicitări Stelei şi Astrei pentru victoriile obţinute în grupele Europa League, contra lui Osmanlispor şi Austriei Viena.

"Merită felicitate şi Steaua şi Astra pentru că ne reprezintă în Europa, mai ales Astra, din cauza situaţiei dificile în care a fost echipa. Steaua are potenţial mare, când cumperi ce-i mai bun în România, e normal să fie capabilă de un astfel de rezultat", a adăugat Hagi.

Viitorul este pe locul trei în Liga 1, la egalitate de puncte cu CS U Craiova şi la trei lungimi de liderul Steaua. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
haideusicfr
haideusicfr  •  26 Noiembrie 2016, 09:56

Mai minuscule,pe cat de mare ai fost ca fotbalist ,pe atat de mic esti ca antrenor-manager. Esti mandru ca ai batut-o pe ASA. Tg Muresenii sunt pe nicaieri. Sunt practic desfiintati. A venit Gazul si a fost aproape sa va bata. A venit si CFR-ul si ati avut noroc de faptul ca si-au dat singuri cu stangul in dreptul provocand doua penaltyuri nesperate. Mai dura meciul 5 minute si egalau. Esti in crize ,hagi nu-ti smti bine locul ,vrei sa pleci la turci ,strigi mereu la tv ca jucatorii tai merita mai mult etc .Nu-i bine ,nu inghiti faptul ca esti o marioneta de-a lui Becali ,dar fara el ati fi in insolventa.

haideusicfr
haideusicfr  •  26 Noiembrie 2016, 09:48

Plin de *respect* te-ai retras din fata lui Gigi. Te-ai lasat batut.Fara respect l-ai dat afara pe cel mai bun jucator, cel mai experimentat ,Pablo Brandan. ***. Sa-ti dispara zambetul siret . *Inteligentule*!.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sexilian
sexilian  •  26 Noiembrie 2016, 08:25

pentru stangul lui hagi,jos palaria,merita statuie,restul corpului e BUFA BUFA......

Vezi toate comentariile (24)
Comentează