FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - ASTRA 3-2

Hagi e lider, dar a găsit motiv de supărare în fața jurnaliștilor + Cum l-a revigorat pe Țucudean

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 aprilie 2017 22:37

Gică Hagi s-a arătat extrem de mulțumit de evoluția Viitorului în victoria cu Astra, scor 3-2, din etapa a 8-a din play-off. "Regele" consideră că lumea nu ia în seamă Viitorul pentru lupta la titlu, iar acest lucru îl supără.

"Echipa și-a revenit după jocul mai puțin bun de la București. Am început meciul mai prost, dar ne-am revenit azi. În a doua repriză au venit peste noi și puteau să marcheze.

Eu zic că merităm această victorie. Văd că noi nu suntem deloc importanți, am văzut că nu suntem luați în seamă pentru lupta la titlu. Ce se întâmplă cu noi în acest moment e ceva fantastic", a declarat Hagi la Look tv.

Hagi a vorbit și despre modul în care a reușit să-l facă pe George Țucudean să marcheze din nou odată cu transferul la Viitorul: "Noi încercăm să-l facem să se simtă cât mai bine. Am fost inspirat că l-am ales. Am așteptat până a vrut să accepte nivelul nostru salarial și l-am luat. Mă bucur că ne ajută".

Vezi și: FOTO Două ratări MONUMENTALE pentru Viitorul! De nervi, Șumudică și-a scos un fotbalist în minutul 23

Vezi și: FOTO Istvan Kovacs a comis-o la meciul 200 în Liga 1! N-a dat un penalty evident în Viitorul - Astra

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  30 Aprilie 2017, 10:57

Regele Hagi este unul de... tinichea! La un atit circ, dupa un meci aranjat, cu greu poti la asisti. Sa o tot dai inainte cu "crestem de la meci la meci, dominam si pasam", pare cel putin deplasat. Premiul "fair play" este pe deplin meritat de cel de-al doisprezecelea jucator al Viitorului, Sapunaru. Dupa aceasta parodie de meci, orchestrata cu mult timp inainte pentru ca Viitorul sa cistige campionatul, ar trebui ca atit Viitorul cit si Astra ar merita sa fie penalizate cu... "joc pa(r)siv"!

andrei.f
andrei.f  •  30 Aprilie 2017, 09:33

Hagi se autoamăgeşte, de fapt, baragladina a dat, de bună voie, meciul Viitorului, contra Stelei. Nu întâmplător, a ţinut pe tuşă pe cei mai buni, Texeira, Moraes !

hristac
hristac  •  30 Aprilie 2017, 09:10

tucudean,chiar a ,,intrat,, bine in angrenajul Regelui... mai vedem ce va fi

Vezi toate comentariile (9)
Comentează