FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VIITORUL 2-0

Hagi, enigmatic după înfrângerea cu FCSB: "2018 va fi un an în care vom suferi"

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 decembrie 2017 21:59

Gheorghe Hagi, antrenorul Viitorului, a comentat eşecul suferit de echipa sa pe terenul FCSB-ului, scor 0-2, în ultimul meci al campioanei din 2017. 

"Din păcate, echipa a primit nişte goluri uşoare, dar jucătorii au reacţionat bine, au ratat nişte ocazii mari. S-a întâmplat să nu putem să marcăm deşi am avut ocazii.  În primăvară a fost invers, am scos un egal deşi am avut doar două şanse de gol. Jucătorii care au intrat nu au adus nimic în plus, poate doar mai multă confuzie. 

Avem lucruri bune pe care le-am făcut în 2017, dar şi părţi rele. Vom crea o strategie, să vedem ce putem face în 2018, va fi un an în care vom suferi!

Le-am spus jucătorilor că 2017 a avut părţi fantastice, dar şi părţi mai proaste, ca de exemplu în acest sezon, când am alternat momentele bune cu cele mai puţin bune. 

E o luptă deschisă pentru play-off, vom vedea care va fi situaţia. Mergem în vacanţă, reflectăm şi ne odihnim, să vedem ce se va întâmpla la anul", a spus Hagi, la Look TV. 

Vezi aici video de la meci
Citeşte aici cronica partidei

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
piet
piet  •  18 Decembrie 2017, 12:50

Domnul Gheorghe Hagi trebuie s-a admita ca echipa sa a mimat fotbalul si sper ca zvonurile privind o viitoare implicare in destinul farului sa ramana doar la stadiul de zvon. Mai bine saraci decat plecati cu capra precum:maria sa, iftimie-svaiter, finul,inrobita frunce, ziarele de casa etc.

mosvasile
mosvasile  •  18 Decembrie 2017, 10:55

Pai numai lu Tucudean?

steaua1986forever
steaua1986forever  •  18 Decembrie 2017, 10:53

Saracul Hagi, nici acum nu a aflat ca trebuie bagata cu forta echipa din Saftica in playoff. El o sa se bata la retrogradare, asa ii trebuie daca si-a "permis" sa se certe cu "sistemul"...

Vezi toate comentariile (22)
Comentează