FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VIITORUL 1-2

Hagi explică succesul: "30 de minute în care am răpus-o pe Dinamo"

FOTO: ALEX NICODIM
FOTO: ALEX NICODIM

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 februarie 2017 22:07

Gheorghe Hagi s-a declarat mulţumit de victoria obţinută de echipa sa în "Ştefan cel Mare" şi spune că Viitorul a făcut diferenţa în ultimele 30 minute, când a surclasat-o pe Dinamo din punct de vedere fizic.

"Am venit târziu din pregătire, nu eram acomodaţi la temperaturile din România, de aceea am început mai greu.

Ne-am sufocat în prima repriză, dar ne-am revenit în repriza a doua. Au fost 60 minute mai buni, dar noi am fost mai proaspeţi în ultimele 30 minute şi am reuşit să ne impunem.

Sunt mulţumit de toţi jucătorii care au venit, important e că am confirmat că suntem o echipă puternică. A fost un meci cu ritm bun, cu momente bune, cu jucători care au arătat că au calitate. Concret, am arătat că avem valoare", a spus Hagi, la TV Digi Sport.

" Viitorul creşte, capătă personalitate, câştigăm respectul tuturor în fiecare zi. Când joci bine şi eşti sus, câştigi respectul oamenilor.

E greşit să ne gândim la titlu, avem obiective pe care ni le propunem, ştim ce vrem, muncim, dar nu e uşor. Toate loturile sunt bune, diferenţa se va face în funcţie de cum vom gestiona anumite momente, situaţii, detalii.

Eu sunt "hunter", l-am urmărit pe Neluţ Roşu de 6 ani, l-am urmărit până când a devenit liber şi l-am luat" Gheorghe Hagi

Viitorul s-a impus pe terenul lui Dinamo, scor 2-1, în etapa a 22-a din Liga 1. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
104772133226352
Petre Radulescu  •  05 Februarie 2017, 09:04

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ionutstv
ionutstv  •  05 Februarie 2017, 06:33

Hagi e nașul lui Dinamo. Viitorul cu Dinamo e ca Steaua cu Botoșani.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  05 Februarie 2017, 02:49

asta iar a vazut alt meci. taci dracu bai hagi, ca jumatea asta de echipa era sa va dea 3, sa zici mersi ca si-au dat golgeterii. te-a iertat nemec de 2-0, te-a iertat hanca (de 2 ori), la 2-3 - 0, nu mai erai asa orb acum. de fapt erai chiar mut. egalei din bulanul ala de gol si mai ai si gura bogata... pe bune, la tine avem ceva pretentii de seriozitate. ar trebui sa ne punem intrebarea : daca asa slabut e liderul ligii, ca bate cu noroc o echipa pe jumatate, cum dracu a ajuns acolo ? bai gica, cu parere de rau, dar echipa asta a ta e doar la ciupeala, nu joaca nimic frumos, sunteti sub cfr, gaz metan, craiova, astra, nu mai spun de steaua (fcsB ma rog, sau cum or fi). felicitari pentru bulan, dar nu inseamna ca e vreo mare victorie, de asta este nevoie de ceva mai multa decenta.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează