FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Hagi i-a dat răspunsul lui Gigi Becali cu privire la transferurile lui Florin Tănase și Răzvan Marin

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 mai 2016 13:41

Gigi Becali a anunțat public faptul că dorește să-i împrumute pe Florin Tănase și Răzvan Marin de la Viitorul, însă răspunsul lui Gică Hagi e unul negativ.

"Regele" nu vrea să audă de un posibil împrumut al celor doi fotbaliști la Steaua și anunță că aceștia vor rămâne la Viitorul.

"Nu îi dăm, împrumut nu putem să-i dăm oricum. Mai bine rămân și joacă la noi", a declarat Hagi în cadrul unei conferințe de presă.

Patronul Stelei era hotărât să-i aducă pe cei doi împrumut și să le stabilească un preț de cumpărare în funcție de competiția europeană în care echipa roș-albastră se califica: Europa League sau Liga Campionilor.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
kilimanjaro
kilimanjaro  •  04 Mai 2016, 17:09

Doi marlani din aceiasi cooperativa de blat care se fac ca fac afaceri, de fapt doi țoparlani *** unul mai prost ca altul :))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vasy86le
vasy86le  •  04 Mai 2016, 17:00

Imi e frica ca nu are cumva sa se "accidenteze" tanase cand ajunge la fcsb, cine stie, *** =))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

blatistu49
blatistu49  •  04 Mai 2016, 15:50

niste nemernici retragetiva din fotbal infectatilor mai bine trecem la amatorism clanurilor machedone albaneze

Vezi toate comentariile (10)
Comentează