FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Hagi i-a fermecat pe britanici cu invenția sa: "De cînd eram mic mi-am dorit să fac asta"

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 octombrie 2015 20:47

Gică Hagi și-a îndeplinit un vis o dată cu realizarea Academiei de fotbal, iar acum începe să culeagă roadele, Viitorul fiind a treia în Liga 1.

Jurnaliștii britanici de la celebra revistă Four Four Two au fost impresionați de creația "Regelui" și au venit în România pentru a discuta cu el.

"Cînd un patron de club dă afară antrenorul și se pune în locul lui, rar se sfîrșește cu bine. Așa că atunci cînd Hagi a decis să creeze un club pe care nu s-a mulțumit doar să-l conducă, ci și să-l antreneze, pesimiștii au ieșit la înaintare. La șase ani distanță, Viitorul este însă o echipă de top", scrie sursa citată.

Hagi le-a dezvăluit britanicilor că acesta a fost visul său încă de cînd juca fotbal și le-a oferit acestora cîteva detalii despre proiect.

"Încă de cînd eram fotbalist mi-am dorit să fac o academie importantă la Constanța. Obiectivul nostru este să le oferim copiilor cea mai bună oportunitate de a deveni fotbaliști profesioniști. În acest moment, sîntem cei mai buni din România", a explicat Hagi.

66de juniori cu vîrste între 13 și 18 ani locuiesc într-un hotel pe care Hagi l-a construit recent

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (26)
1169579933070027
Cristian Staicu  •  11 Octombrie 2015, 15:08

Ok Hagi, mare jucator, bravo pentru cum a investit si ce a realizat!.Pacat insa ca nu a avut rezultate la nationala.Sta insa foarte, foarte prost si cu EXPRIMAREA VERBALA!.Scuze daca cineva se supara dar asta este adevarul....

1169579933070027
Cristian Staicu  •  11 Octombrie 2015, 15:04

titelb
titelb  •  11 Octombrie 2015, 10:46
Postat de campuscodi pe 11 Octombrie 2015, 09:08

Pe fiecare articol cu Hagi apar idiotii care il injura. Eu nu inteleg care e problema. Omul a facut o academie unde creste juniori, iar voi il injurati pentru asta? Ca a avut curaj sa face "ceva" fata de altii care stau in rahat si apoi arunca cu el in altii doar pe "auzite" ca a fost blat. La cat de mult ii urmareste DNA-ul pe astia din fotbal, daca a facut ceva o sa fie prins. Ca Becali, Popescu, Borcea, si restul. Pana atunci, ciocul mic si lasati omul sa ajute niste copii, ca voi nu-i ajutati cu siguranta.

Asta demonstreaza ca in Romania trebuie sustinute echipele care sunt finantate pe banii nostri (de la primarii) sau echipele insolvente (care datoreaza bani la fisc). Orice intiativa pe bani privati trebuie inabusita altefel nu s-ar mai explica de ce este nevoie de de a se fura bani de la contribuabili.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează