FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL CONSTANȚA

Hagi îi mai ironizează o dată pe dinamoviști: "Eu n-am cumetrii, poate doar cu ei" :)

Articol de GSP - Publicat joi, 07 ianuarie 2016 21:57

Gică Hagi continuă ironiile la adresa lui Dinamo, pe care a învins-o chiar în "Ștefan cel Mare", scor 1-5. Chiar și așa, "Regele" o vede pe Dinamo una dintre favoritele la titlu. 

"Eu nu am cumetrii cu nimeni. Eu am cumetrii cu Dinamo, că sînt nașul lor. Nu, glumesc. Dinamo e periculoasă, se va bate pentru campionat.

După părerea mea, Steaua și Dinamo pleacă în play-off cu un avans, au zece la sută mai mult decît ceilalți. Au experiență, sînt campioni față de noi, Astra, Târgu Mureș și cine o mai fi pe acolo.

Noi credem în șansa noastră, o să ne antrenăm, sperăm să fim competitivi și vrem să fim mai buni. Dacă adversarii vor fi mai buni, o să-i felicităm. Noi n-avem nicio presiune, sperăm doar să batem", a spus Gheorghe Hagi la Dolcesport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
dvd1
dvd1  •  08 Ianuarie 2016, 09:44

un *** blatist. sa taca din gura pt ca nu stie nici sa vorbeasca. poate sa ii bata pe Dinamo pt ca Dinamo nu are nici macar 1 jucator de liga 1 in rest doar aranjamente. in nici un campionat din lume nu exista legaturi de rudenie intre proprietari de echipe, doar in faimosul campionat din Romania

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

red77
red77  •  08 Ianuarie 2016, 08:30

sa fie bine ca sa nu fie rau ! vorba celebrului king gheorghe

kilimanjaro
kilimanjaro  •  08 Ianuarie 2016, 08:14

Cine s-a gasit sa vorbeasca. Tartorul blaturilor din sportul romanesc, penibilul ***. Pai tocmai analfabetul asta s-a gasit sa deschida gura :))) Asta care fara sa faca blat nici nu se trezeste dimineata. Un trisor mai penibil si mai penal n-a existat si nici nu va mai exista niciodata infotbalul romanesc. Ultimul om, si-n fotbal si-n viata.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează