FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Hagi își vinde "perlele" » Cei trei care vor pleca aproape sigur în această vară. Portughezii l-au anunțat deja pe Coman la Benfica

Articol de - Publicat joi, 18 mai 2017 00:00

Campionatul câștigat de Viitorul lui Hagi a adus o creștere a cotelor jucătorilor de la Academie.

Tehnicianul de 52 de ani a declarat întotdeauna că va da drumul jucătorilor în cazul unor oferte tentante, iar acest lucru pare să se întâmple în cazul a trei dintre aceștia.

Florinel Coman, 19 ani, a apărut ieri pe prima pagină în A Bola, care l-a dat ca și transferat la Benfica. Ziariștii lusitani l-au asemănat pe atacantul român cu superstarul lui Monaco, Kylian Mbappe.

Un alt jucător care va pleca aproape sigur este Dragoș Nedelcu, 20 de ani. În schimbul mijlocașului defensiv, Hagi a cerut în jur de 2 milioane de euro și se pare că s-a găsit un cumpărător, iar jucătorul va părăsi Viitorul.

Kevin Boli, 25 de ani, este fotbalistul care întregește lista posibilelor plecări în această vară. Francezul pare să-și fi găsit un angajament tentant în prima ligă franceză, iar suma oferită pentru acesta este și pe placul lui Hagi.

În locul celor trei, Hagi va aduce mai mulți jucători străini, numărul fotbaliștilor de altă naționalitate urmând să fie cel mai mare din ultimii ani de la Viitorul.

2.700.000 €este valoarea totală estimată de transfermarkt.de pentru cei 3 jucători

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
bazileon
bazileon  •  18 Mai 2017, 14:02

Numarati-i perlele lui Hagi!!!

bazileon
bazileon  •  18 Mai 2017, 14:00

Nu presa portughza l-a comparat pe Coman cu M. si nu ea il cumpara. Asta e carburantul Gsp pentru delirul lui Hagi Tudose.

florindeck
florindeck  •  18 Mai 2017, 11:10

E clar, nici nu a castigat un campionat facut franjuri de arbitrii si ajutati de majoritatea cluburilor care au preferinte de a sta aplecate din cand in cand, si acum incepe sa vanda si jucatorii, ca sa faca o echipa puternica cu care sa ii bata pe Guardiola si Mourinho... Omul nu are nici o treaba cu performanta, au castigat un campionat printr-un noroc fantastic, probabil primul si ultimul din istoria lor, si acum marele rege crede ca o sa dea de pamant cu Barcelona si Mancester City. Sa nu uitam ce rezultate au avut anul trecut in cupele europene, asta ca sa nu inceapa marii sustinatori sa imi aduca critici, si sa nu uitam cum au castigat ei ultimele meciuri din campionat, nu mai zic de meciul cu Steaua cand fara nici un sut la poarta au facut un egal, iar Steaua a avut 2 penalty-uri clare ca lumina zilei, pe care nu le-a primit, evident, datorita marii echipe si a valorii regelui, care merita si asa ceva (evident ca sunt sarcastic). Sa nu ne mai *** pe noi atat, Viitorul e o echipa vai de ea, constienta ca nu are nici o sansa in oricare cupa europeana ar fi sa participe (lucru evident in momentul in care incepi sa iti vinzi din jucatori inainte chiar sa participi intr-o cupa europeana, lucru care in mod normal, daca am fi vorbit de o echipa mare, cu jucatori valorosi, ar fi crescut si valoarea jucatorilor). Regele e si el constient de felul in care au ajuns campioni si nu vrea decat sa profite rapid, pana se prind cluburile din strainatate ca de fapt jucatorii sunt praf

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează