FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - CFR CLUJ, DIGI 1, DOLCE 1, GSP.RO

Hagi le-a pregătit surprize spectatorilor care vor veni la ultimul meci + CFR va juca pe o primă consistentă

Foto: FC Viitorul
Foto: FC Viitorul

Articol de - Publicat joi, 11 mai 2017 16:04

Viitorul pregătește surprize pentru suporteri în ziua meciului cu CFR. Fanii vor putea cumpăra tricouri și eșarfe la prețuri promoționale. Și alte produse vor putea fi achiziționate de la magazinul din interiorul bazei sportive.

În stadion, pe scaune, vor exista materiale pentru realizarea unei coregrafii.

După meci, indiferent de rezultat, fotbaliștii de la Viitorul vor veni în afara tribunei oficiale și vor face poze cu fanii, vor da autografe. Va fi amenajat ceva special pentru acest lucru: o scenă sau un cort.

În Ovidiu, pentru cei care n-au mai prins bilet la acest meci, Primăria va pune un ecran unde se va viziona meciul chiar în centrul orașului. Cu două ore înainte vor fi afișate toate golurile înscrie de Viitorul în acest sezon.

Viitorul va sărbători după meci orice ar fi! Chiar dacă va câștiga sau nu titlul, băieții lui Hagi vor sărbători la un restaurant.

 clujul face deplasarea de joi!

Clujul face deplasarea de astăzi cu avionul. Jucătorii se opresc la București unde stau în această noapte și mâine pleacă spre Constanța. Mâine vor fi cazați la un hotel unde a stat și FCSB când a jucat cu Viitorul.

Zvonurile spun că CFR Cluj ar juca pe o primă consistentă venită de la rivalele Viitorului la titlu.

Meciul FC Viitorul - CFR Cluj este programat sâmbătă (13 mai), de la ora 20.00, pe stadionul Central din Complexul Academiei Hagi. Dacă va învinge formația constănțeană va deveni campioana României.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
iosif_.
iosif_.  •  11 Mai 2017, 18:44
Postat de sooos1ck pe 11 Mai 2017, 18:27

Esti prea copac ca sa stii ce inseamna mita si ne doare in cot ca suferi, Steaua e cosmarul tau!

Steaua va incepe din Liga V in luna august a acestui an. FCSB joaca in Liga 1 si are 0,5% sanse la titlu. E o mare diferenta!

sooos1ck
sooos1ck  •  11 Mai 2017, 18:27
Postat de poison pe 11 Mai 2017, 17:20

Prima consistenta (adica MITA) pt CFR Cluj nu poate veni decat de la o singura echipa, o echipa ai carei conducatori au obiceiul sa dea MITA: impistoarea FC FCSB 2003. Pe fruntea conducatorilor acestei *** echipe sta scris cu litere de-o schioapa: PUS-CA-RI-E!

Esti prea copac ca sa stii ce inseamna mita si ne doare in cot ca suferi, Steaua e cosmarul tau!

iosif_.
iosif_.  •  11 Mai 2017, 18:23
Postat de satyricon pe 11 Mai 2017, 17:56

Asa e fcdb nu da bani ca nu are de unde, la echipa securistilor totul se face pe linie de partid, psd-in-adn! Cea mai de rusine echipa ar avea patronul la puscarie si ar fi in faliment demult, daca nu ar fi fost palaria politica ce o protejeaza.

La noi da Gigi mita si ne merge! Va ofticati?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează