FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Hagi: "Luaţi mâna de pe Steaua! Se pregătește cel mai mare abuz de după '90"

Hagi și Balint s-au opus cât au putut preluării Stelei de către Gigi Becali
Hagi și Balint s-au opus cât au putut preluării Stelei de către Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat luni, 23 ianuarie 2017 00:00

Cel mai mare fotbalist român, stelist declarat, avertiza în mod public, pe un ton răspicat, în 2002, cu 9 luni înainte ca Becali să preia clubul, că "Steaua trebuie să aibă destinul ei de echipă mare, nu să ajungă pe mâna cuiva" şi acuza felul dubios în care Păunescu primise echipa de la Armată.

"Steaua nu are nevoie de nimeni care să pună mâna pe club, ar fi cel mai mare abuz de după 1990. Are o valoare atât de mare încât nu poate fi cumpărată. Face, cum v-am spus, cel puţin 60 de milioane de dolari, nu 4, aşa cum spun cei din conducere.

Primul pas pe care Păunescu l-a făcut a fost să elimine oameni din Adunarea Generală. Într-o şedinţă în care pe ordinea de zi nu exista nimic despre vreo cotizaţie anume, s-a introdus această regulă, că cine nu dă 1.200 de dolari pe an pierde statutul de membru fondator. Un abuz, o aberaţie! Am o listă cu membri fondatori, pensionari, generali de Armată şi ex-fotbalişti. Un sfert din ei nu au banii ăştia ca să-i achite an de an! Au făcut asta pentru a elimina persoane din lista de membri fondatori care nu erau cu ei! Ăsta a fost scopul lor", spunea Hagi la vremea respectivă.

Detalii despre situația de atunci și avertizările lui Hagi găsiți în ediția tipărită de azi și pe platforma digitală!

Alte subiecte exclusiv print:

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (36)
10205708568547632
Vladimir Bogdan  •  23 Ianuarie 2017, 13:59

Hagi, cel care face blat regulat cu Steaua și care l-a acoperit pe deținutul Gh. Becali, oferndu-i acte false că ar fi prestat muncă la stadionul echipei Viitorul. Ne lași, băi Rege de.... știm noi ce...?!

138672209828437
Gelu Oanca  •  23 Ianuarie 2017, 13:29

Hagi se sperie ca nu mai are cu cine face blaturi, daca dispare fcsb, de asta tine cu ciobanu ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

108992139590592
DM Bob  •  23 Ianuarie 2017, 13:04

SANT UIMIT SA VAD CUM ATATIA INVIDIOSI CU CARACTERE MURDARE S-AU TREZIT ACUM PATRIOTI. N-AU AVUT BANI SAU LE-A FOST FRICA SA SALVEZE STEAUA ATUNCI CAND BECALI A FOST SINGURUL SA RISTE . LASATI STEAUA IN PACE ! A-TI IMBATRANIT ORIBIL ! AM FOST SI VOI RAMANE ALATURI DE ECHIPA CARE CONTINUA SA LUPTE IN EUROPA.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează