FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - STEAUA 3-1

Hagi, mesaj categoric pentru Becali și atac subtil la Reghe: "Aș defila cu lotul Stelei!"

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 martie 2017 11:47

Viitorul a învins-o pe Steaua, scor 3-1, și a luat o opțiune serioasă pentru câștigarea campionatului, mai ales că e lider în Liga 1 în acest moment.

Gheorghe Hagi susține că formația roș-albastră are cel mai bun lot din Liga 1 și zice că dacă ar avea jucătorii lui Reghecampf ar defila.

"Noi trebuie să ne uităm la noi, ce treabă am eu cu vecinul? E puternic, cel mai puternic, cel mai bun lot. Cel mai bun lot din Liga 1 cu diferență. A cumpărat jucători. Eu vă zic, mă pricep și eu puțin la fotbal. Eu zic că Steaua are ce e mai bun.

Eu mi-am spus părerea mea despre lotul Stelei, și antrenorul și lotul sunt foarte buni. De ce nu e pe primul loc? Știu eu ce e în casă la ei? Știu că sunt foarte buni, eu dacă i-aș avea aș defila. Aș defila. Dacă aș avea banii ăia aș defila, dar nu-i am, din păcate. E unul dintre cluburile care pot lua titlul", a spus Gheorghe Hagi în cadrul unei conferințe de presă.

Citește și: Război între legende! Hagi a luat foc și l-a făcut praf pe Boloni: "Gura mică și muncește pe gratis!"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (88)
reddog_forever
reddog_forever  •  20 Martie 2017, 12:27

fcsb este cea mai slaba din play off. doar printr-o conjunctura favorabila nu iese pe locul 6. etapa viitoare ne refacem si noi moralul.

ray51
ray51  •  20 Martie 2017, 09:30

DIXIT Gica si i-a invins. Daca Becali ar fi stiut gandul lui Hagi, i-ar fi rotunjit contul cu vreo achizitie la bani buni si multi. Mult mai multi decat este cota din transfermarkt...

933960793415637
Ardelean Nelu  •  20 Martie 2017, 01:52

Cindva steaua stia a juca sirbe ,de cind joaca manele rezultatele sint grele ,asa ca lipsesc din staf Guta si minune angajeaza-i Gigi ca poate fac o minune si joaca si steaua ceva

Vezi toate comentariile (88)
Comentează
Close