FOTBAL  »  Superliga  »  BUGET

Hagi, mesaj pentru Becali în privința lui Florinel Coman » Totul despre bugetul Academiei

Articol de GSP - Publicat marti, 28 februarie 2017 17:47

Gheorghe Hagi i-a transmis lui Gigi Becali că nu va discuta de un eventual transfer al lui Florinel Coman până în vară, după ce au apărut informații că patronul Stelei negociază transferul fotbalistului.

"Ne auzim în mai sau iunie, când vine perioada de transferuri. Trebuie să ne concentrăm pe meciurile noastre, jucătorii trebuie să fie conectați la ce avem noi de făcut. Florinel Coman este un băiat talentat, dar de aici încep greutățile pentru el", a spus Hagi la TV Dolce Sport.

Tehnicianul liderului la zi din Liga 1 a dezvăluit și care sunt sumele investite în activitatea Academiei, dar și unde se plasează plafonul salarial al Viitorului.

"La Academie avem un buget foarte mare, în ultimii 8-9 ani s-au investit vreo 8-9 milioane, plus investițiile în infrastructură, s-au investit foarte mulți bani, mult peste ce e în România.

Avem în echipa mare câțiva jucători care vor avea oferte din vară. Bugetul anual de salarii este de la locul 8 în jos, se încadrează în ultimele 6 echipe", a adăugat Hagi.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
demolarii
demolarii  •  28 Februarie 2017, 19:23

Doar ca in infrastructura s-au investit bani publici. Nu e o problema, dar e frustrant sa-l auzi cum se plange ca nu e ajutat....

schwartz69
schwartz69  •  28 Februarie 2017, 18:45

Bravo Gica ! Daca nu l-ai mai lasa pe cioban sa te bata , ai deveni Super Gica ! La cat te-a umilit, nu merita, chiar daca ti-a bagat bani in buzunar, inclusiv cu acel 2-5 , pentru care nu trebuie sa fii recunoscator toata viata ! Arata-le ce esti cel mai bun !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează