FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Hagi n-a fost impresionat de evoluțiile unui fost fotbalist al Viitorului, după transferul la FCSB: "Când e acolo se mai «umflă», devine extraordinar"

Foto: Alex Nicodum/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodum/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 decembrie 2017 17:56

Gheorghe Hagi nu a fost impresionat de evoluțiile lui Florin Tănase, după ce jucătorul de 22 de ani s-a transferat de la Viitorul la FCSB, și este de părere că jucătorul este "umflat" din cauza echipei la care joacă.

Tehnicianul campioanei este de părere că atacantul va ajunge un fotbalist foarte bun în momentul în care va depăși numărul de goluri înscrise la Viitoru, 24 în 86 de meciuri, în toate competițiile.

"Dacă Tănase e foarte bun, spuneţi voi. Foarte bun o să fie când o să depăşească golurile pe care le-a dat la Viitorul. Când e la Steaua se mai «umflă», se scrie mai mult despre el, devine extraordinar", a spus Hagi, citat de TV Telekom Sport.

FCSB și Viitorul se înfruntă în ultima etapă a Ligii 1 din acest an, duminică, de la ora 20:00. Partida va putea fi urmărită în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport, LookTV și liveTEXT pe GSP.ro.

9 goluri
în 19 meciuri a marcat Florin Tănase pentru FCSB în acest sezon din Liga 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează