FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Hagi nu exclude să mai vândă jucători la Steaua! Ce spune despre transferuri: "Doar ei mai pot cumpăra"

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 februarie 2017 11:29

Gică Hagi a dezvăluit strategia pe care o are echipa sa și nu exclude să mai vândă jucători la Steaua și în viiitor, atât timp cât oferta va fi una pe măsură. Regretă faptul că nu mai există forța financiară din trecut. 

"Noi am fost construiţi, formaţi, şi suntem în continuare, să furnizăm jucători. Dar, din păcate, în campionatul nostru, e doar o echipă care are capacitatea asta de a cumpăra. Nu mai e campionatul în care CFR cumpăra, Dinamo cumpăra, Rapid cumpăra. Aş fi vrut eu asta, pentru că trăiam liniştit. Le dădeam lor jucători. Şi mâine, dacă s-ar întâmpla, nu aş avea nicio problemă.

Aş dori să am un campionat şi eu să formez jucători. Ăsta sunt, aşa mă percepeţi. Acum sunt obligat să mă duc mai sus. Nu e nicio strategie să nu mai vând jucători la Steaua, e o piaţă. Dacă vine o ofertă şi ne convine, intrăm într-o discuţie.

Nu aş refuza să dau jucători la nicio echipă, importantă e oferta. Dar momentul îl alegem noi. la noi în casă doar noi decidem. Când decidem că e bine pentru club să vindem, o facem.

Cât timp Tătăruşanu a costat 1,8 milioane acum nu ştiu câţi ani, de ce jucătorii noştri nu ar costa atât cât costă? De ce nu ar costa Tase (Florin Tănase - n.r.) atât cât a costat?", a explicat Hagi, la TV Digi Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
daweroirl
daweroirl  •  17 Februarie 2017, 16:10
Postat de guyencea pe 17 Februarie 2017, 13:26

Ce management stralucitor! Totul la fcsbeaua! Si se mai mira re je le de ce-l huiduie stadioanele!!?? Iata de ce nu mai avem fotbal! L-am transformat in cumetrii!!

tu esti prostia intruchipata , a si explicat omul ca vinde oricui are bani ,ce e greu de inteles natangule!? e vina lui ca neputinta e falit? *** cu diploma...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

neica_nimeni
neica_nimeni  •  17 Februarie 2017, 14:26
Postat de para.para pe 17 Februarie 2017, 14:05

Astia de la hartia de sport n-au primit notificare sa schimbe tastatura? Bai gigistilor, schimbati tastatura ba cu una care sa tasteze fcsb si nu Steaua.

mori de ciuda fraierica.....se va numi Steaua mereu...indiferent ce scrie in acte..!! Forza Steaua !

para.para
para.para  •  17 Februarie 2017, 14:05

Astia de la hartia de sport n-au primit notificare sa schimbe tastatura? Bai gigistilor, schimbati tastatura ba cu una care sa tasteze fcsb si nu Steaua.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează