FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Hagi nu vrea să mai audă de el: "Vreau să-i transmit domnului să-și analizeze echipa lui"

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 iulie 2017 17:49

Gică Hagi i-a răspuns astăzi lui Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, după ce acesta a declarat zilele trecute că Viitorul nu poate face performanță cu transferuri precum Marius Constantin sau Herea.

"Îi transmit domnului de la Botoșani, nici nu știu dacă e patron, să-și analizeze echipa lui. Doar așa îi transmit că nu e frumos ca dânsul să vorbească de fotbal, mai ales despre mine și despre clubul nostru. Să vorbească de ce transferuri a făcut Botoșaniul. E foarte bine...dar să nu vorbească despre noi, că nu e frumos.

Ce transferuri am făcut noi, dacă sunt bune sau rele vom vedea. Mi se pare deplasat și ieșit din comun, dar suntem în România și trebuie să înghit toate aceste lucruri. Trebuie să înghit, să merg înainte, să tac din gură. Dar e lipsă de respect! Noi vrem respect, cerem respect, dar e o totală lipsă de respect.

Vorbește dânsul de Herea, de Marius Constantin? Li se permite, e normal! Suntem departe de cuvântul respect în România", a declarat Hagi la conferința de presă.

"La Viitorul nu poți face performanță în Europa cu jucători ca Marius Constantin, Herea. În campionat poate face față, dar în Europa e altceva" Valeriu Iftime

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
dudulici
dudulici  •  23 Iulie 2017, 07:14
Postat de para.para pe 16 Iulie 2017, 22:59

Poate ne spune si noua acel Iftime cand o sa faca si echipa lui fata in meciurile cu fcsb, ca pana acu a facut doar spate.

Bai para-ndarat!Tu intelegi mai greu!Trebuie sa ti se deseneze!Omul ala de e patron la o echipa amarata,nu a zis de performantele lui nimic si nici nu s-a comparat cu Hagi,regele(asta era cand juca fotbal,acum nu mai e!),el a spus doar ca aceasta echipa a lui Hagi,campioana Romaniei,nu poate face fata in CL cu lotul actual,la care s-au adaugat susnumitele "intariri".Si are dreptate omul!Aia doi citati ar fi fost buni sa intareasca Botosaniul,nu o echipa care va da pieptul cu o mare putere europeana!Te-ai prins?!Ca Haagi nu s-a prins,trebuie sa-i deseneze si lui cineva cum e treaba,ca mintea nu-l prea duce si sare repede la gatul tuturor!A fost un mare fotbalist,dar a imbatranit urat!

dart
dart  •  17 Iulie 2017, 08:46

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

para.para
para.para  •  16 Iulie 2017, 22:59

Poate ne spune si noua acel Iftime cand o sa faca si echipa lui fata in meciurile cu fcsb, ca pana acu a facut doar spate.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează