FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - STEAUA

Hagi reacționează la acuzațiile de blat ale rivalilor: "Oricine poate face speculații!"

Articol de GSP - Publicat joi, 17 martie 2016 19:21

Viitorul și Steaua se vor confrunta în etapa a treia din play-off-ul Ligii 1, iar formația antrenată de Gheorghe Hagi nu se va putea baza în acest meci pe doi dintre cei mai buni jucători, Florin Tănase și Pablo de Lucas, din cauza unor accidentări.

La conferința de presă susținută înaintea meciului, Hagi a răspuns acuzațiilor lansate de rivalii de la Astra, care au insinuat că absențele sunt premeditate.

"Noi vrem să câștigăm, în rest speculații poate face oricine. Mentalitatea mea este să luăm toate punctele. Că o dată o facem, altă dată nu o facem asta e altceva. Dar spiritul nostru e să câștigăm", a declarat Hagi.

Antrenorul secund al Astrei, Cristian Petre, a scris o postare pe o rețea de socializare în care a ironizat absențele din tabăra Viitorului, acuzând că jucătorii suferă de "stelită cronică".

clipboard01

Meciul dintre Viitorul și Steaua va avea loc sâmbătă, începând cu ora 20:30.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (61)
938455792886235
Gabriel Dobreanu  •  18 Martie 2016, 10:19

asemenea manevre au mai fost incercate de hagi si in anii trecuti (cu jucatorii importanti din lot care se "accidenteaza" brusc inaintea unui meci in care exista interese). hagi spune ca nu a pacalit niciodata fotbalul. cred ca acum asta face ! pacaleste fotbalul. are o singura cale de a dovedi contrariul : sa nu se dea la o parte din calea echipei fcsb.

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  18 Martie 2016, 07:44
Postat de Sorin Marchidanu pe 17 Martie 2016, 21:56

Rivalii de la ASTRA....daca erau mai buni de ce nu au castigat cu STEAUA ? Acum asteapta alte rezultate si vocifereaza .....Foarte rar cand si STEAUA a avut lotul complect....Asa ca ramane de reflectat....

:):) ACI NI..TU EJTI DINTRI SHEI 49 LA SUTA AI.. -COMPLECT.... SHI ADEVARAT.. TAGADAM.. DUCK ADAM..MACADAM.. TAM-TAM-- I AUZI SHE RAGIE MIELU DI PASHTI.. CUMPAR TOT-MU MAI CERE NIMENI RETROGRADAREA.. PE SISTEM.. NO? :):)

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  18 Martie 2016, 07:33
Postat de plischi pe 18 Martie 2016, 07:20

daca hagi nu pierde cu steaua, le da peste bot cartitorilor; daca pierde, o ia peste bot, indiferent daca pierde sau nu pe bune...

DACA NU PIERDI FICISI PI MO PI DO..SE ASIGURA SLEAHTA DE FLUIERASI SA IASA CE REZULTATE TREBUIESC IN AVANTAJUL.. MAJICEI..FI CI SI PI MO PI DO.. CUMPAR TOT-NU MAI CERII NIMENI.. RETROGRADAREA.. .):) SHE O INSEMNA AIASTA? NUMA ..SF GHE SHI.. MIELU DI PASHTI.. STIU :):)

Vezi toate comentariile (61)
Comentează