FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - ACS POLI 5-0

Hagi se ia de Duckadam după 5-0 cu ACS Poli: "Noi suntem aici și voi la nu știu câte puncte"

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 februarie 2017 17:28

 Gică Hagi s-a luat de Helmuth Duckadam după ce acesta a încercat să-l taxeze pe Romario Benzar. "Regele" pune la respect adversarii din Liga 1 și le cere acestora să nu trateze cu mai multă atenție echipa sa. 

"Trebuie să avem un lot puternic, bine pregătit. Așa avem șanse în play-off. Vor urma meciuri foarte dificile. Știm asta, dar am învățat din greșelile trecutului.

Îi dau dreptate lui Benzar, îl contrazic pe Duckadam. Uitați-vă la noi, suntem pe primul loc, Duckadam nu trebuia să dea în Benzar. Noi suntem pe primul loc și voi sunteți la nu știu câte puncte! Benzar trebuie ascultat, chiar dacă nu e Hagi, e Benzar și are tot dreptul.

Noi nu avem nici o presiune, oricum celorlalte echipe le va fi greu cu noi", a zis Hagi la TV Dolce Sport.

"Toți își doresc să fie pe primul loc, dar deocamdată au de așteptat pentru că noi suntem lideri. Să aștepte! Nu mă interesează Steaua, suntem la mâna noastră. După prima înfrângere, toată lumea spune că nu sunt transferurile bune" Romario Benzar după înfrângerea cu Astra, 0-1

"M-a surprins declarația lui. El certa pe toată lumea. Compara Viitorul cu Barcelona, Real Madrid. I s-a cam urcat la cap. Ai o problemă când te compari cu Real Madrid și Barcelona"
Reacția lui Duckadam la ce a spus Benzar

Hagi despre jucători: "Mă bucur mult pentru Morar. Avea nevoie de aceste goluri. Câștigăm pe zi ce trece jucători. Vână, Purece și Roșu sunt în creștere. Vlad Morar nu a fost exploatat cum trebuie până acum".

"Regele" a vorbit și despre succesul cu 5-0 împotriva lui ACS Poli: "La Astra am fost supărat pentru că nu am jucat bine. Dar trebuie să dăm credit și adversarului. Jocul a fost unul echilibrat, dar asta a fost, am pierdut și gata. Azi am produs mult fotbal. Știam că adversarul nu ne va ataca. Prima repriză a fost fantastică pentru noi. Am dezolvat bine jocul. Am fost foarte buni în ultimii 30 de metri".

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (24)
854605894625108
Silviu Apostol  •  26 Februarie 2017, 12:59

Vai de capul lui de "***" ! In loc sa-l aduca (virgula) cu picioarele pe pamant pe "marele" Benzar , se ia de Duckadam ! A uitat ce a zis la terminarea meciului !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

786452318129846
Nelu Manole  •  26 Februarie 2017, 11:03

hagi si anul trecut pana in play-off juca cel mai frumos fotbal cu echipe caen numai rere sunt la retrogradare cand ajung sa joace cu echipe de play-off maciuca batai vezi ultimul meci cu astra si anul trecut in play-off cand au reusit sa bata doar pe tg mures ca intrasera in insolventa de ce nu vb de cate ori a batut steaua odata si atunci i-a data becali meciul sa nu cada in liga 2 a bagat in teren numai rezerve la sf campionatului sa vorbeasca nu la jumatate

andy_2008
andy_2008  •  26 Februarie 2017, 09:23

Speram sa nu si schimbe discursul marele antrenor Hagi dupa terminarea campionatului.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează