FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Hagi se implică în războiul lui Gigi Becali cu MApN: "Inimile fanilor sunt «varză»" » Cum crede că s-ar putea împăca

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 februarie 2017 11:49

Gică Hagi a comentat războiul dintre Gigi Becali și MApN și crede că singurul care are de suferit sunt suporterii Stelei. "Regele" știe și cum s-ar putea redresa această situație. 

" Steaua rămâne Steaua. Echipa asta trebuie să meargă în continuare. Brandul Steaua cu Gigi Becali a fost la cel mai înalt nivel, a întreținut acest brand. A adăugat multe trofee și performanțe.

Eu i-aș cere să facă parteneriat cu Armata și să dea un procent din sponsorizări și din vânzarea de bilete. Din transferuri nu, pentru că el aici investește banii lui. Nu poate să spună nimeni că nu au fost niște acorduri între cele două părți.

A funcționat atâția ani în Europa, e clar că a fost corect. Brandul Steaua suferă din cauza acestui scandal. Și Dinamo e distrusă acum. Pentru tot felul de orgolii. Trebuie să existe o cale de mijloc.

Becali a muncit mult în perioada asta. Toți zic cât a scos, dar cât a băgat? El a dat 1,8 milioane pe Tătărușanu și a plecat gratis. Inimile suporterilor Stelei sunt «varză» acum", a zis Gică Hagi la TV DigiSport. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (68)
881165428637603
Sorin Sfetcovici  •  17 Februarie 2017, 23:17

E rau ca in tara asta e mai apreciat Talpan, decat Hagi un fost jucator al stelei.... parerea lu talpan conteaza, *** *** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jalabert
jalabert  •  17 Februarie 2017, 21:23

csa se va baza pe bani de la buget. fotbalul e un sport scump iar pentru performanta ai nevoie sa bagi minim 10 mil euro bani pe care nici un ministru nu ii va aloca pentru csa. lipsa de logica paranooia. visati numai furtuni de karnati in ghencea.

jalabert
jalabert  •  17 Februarie 2017, 21:20
Postat de Gherhard Robert pe 17 Februarie 2017, 21:13

Bai astia care tot il iubitu pe cioban..nu vedeti ca e *** ***??a luat echipa..da. si a facut imagine a produs lovele cu echipa asta..chiar incultul a recuniscut ca a luat *** pt imagine..va spun eu ca daca nu era ciobanul se gaseau destui sa bage bani acolo!!nu vedeti ca *** asta va minte zilnic..cr caractrt de *** inbogatit are incultul??minte si cand nu vb *** asta de om..un personaj sinistru...imi este scarba de *** care il sustin..

bai esti prost? nu ai inteles ca si piturca a recunoscut ca de fapt nu stie pe nimeni sa investeasca in fotbal iar petean a spus ca banii o sa vina din buget. 1 oamenii de afaceri se feresc de medii de afaceri tulburente. 2. oamenii care investesc vor sa fie patroni. 3. in romania oamenii de afaceri sunt gainari gen adamescu. sunteti lipsiti de discernamant. nu au fost pana acum pentru dinamo rapid u cluj poli timisoara petrolul unde puteau fi patroni nu doar asociati dar sunt pentru steaua unde baga bani in echipa armatei. e ca si cum tu mi-ai spune ca dupa ce ti-ai batut jok de propriul kopil o sa investesti in kopilu vekinului de la 4 ka e popular vekinu de la 4.

Vezi toate comentariile (68)
Comentează