FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - VIITORUL 1-0

Hagi și-a făcut praf jucătorii la finalul meciului cu Astra: "E aerul tare acolo sus!"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 februarie 2017 22:15

Gheorghe Hagi a fost tranșant la finalul meciului pierdut de Viitorul în fața Astrei cu scorul de 0-1, prima înfrângere după mai mult de trei luni de zile.

Antrenorul liderului la zi din Liga 1 și-a criticat fotbaliștii și i-a acuzat că "nu mai vor să joace". 

"N-avem ce să vorbim. Trebuie să mergem acasă și să analizăm. Fotbalul practicat de noi în seara asta trebuie uitat! A fost un meci foarte slab din partea noastră.

N-am jucat fotbal, nu am făcut nimic. M-a surprins echipa mea, nu faptul că a folosit Șumudică trei fundași. Am fost slabi și atât. Jucătorii sunt în play-off, sunt vedete, e aerul tare acolo sus. Nu mai au chef să joace", a spus Gheorghe Hagi la TV Dolce Sport.

Înaintea meciului cu Astra, Viitorul nu mai pierduse de la meciul cu Steaua din noiembrie anul trecut, însă rămâne pe primul loc în clasamentul Ligii 1, la trei puncte în fața Stelei.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (10)
526875677469302
Dan Veres  •  20 Februarie 2017, 13:24

a fost un blat de toata jena! sa alergeTexteira mai mult ca manjii lui Hagi dupa ce a si jucat in Europa league joi atunci ce sa mai crezi?

englezu
englezu  •  20 Februarie 2017, 07:27

Când e "mare" antrenor Hagi ? Numai când câștiga ? El, în calitate de investitor, patron, a făcut lucruri bune. Că antrenor, lucrurile de complica ! Intr-un campionat foarte slab, echipa de tineri talentați a reușit multe victorii, mai ales cu echipele de play-out, dar cu cele din play-out, ceva mai greu ! Faceți un clasament numai cu rezultatele dintre primele 6 echipe și veți avea surpriza sa nu o găsiți pe Viitorul pe primul loc ! Așadar, Hagi bate câmpii cu " aerul tare sus, nu vor să joace, etc " ! Hagi, spuneai că ești antrenor de talie mondiala ! Sa fim serioși ! Echipa ta e talentata, dar nu poate " arde " etapele ! Încă 2 - 3 ani, cu răbdare, această echipă se va maturiza și va putea emite pretenții pentru titlu, pentru Europa ! Apropos, ați uitat debutul in Europa anul trecut ? Mai știți cu cât au pierdut meciul ? Hai ... la revedere, vorba lui *** - *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dubluv
dubluv  •  20 Februarie 2017, 06:31

Hagi, acum o saptamana spuneai ca esti cel mai bun antrenor din lume. Ce s-a intamplat de atunci? Doar jucatorii sunt de vina ca nu joaca nimic?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează