FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - CSU CRAIOVA 2-0

Hagi și-a ieșit din minți la interviuri: "Au venit străinii în România să mă înjure pe mine! Au 10 kg în plus și mă înjură pe mine!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 decembrie 2016 22:55

Gheorghe Hagi s-a enervat teribil la interviurile de după meciul cu CSU Craiova, scor 2-0. "Regele" a răbufnit după bătaia generală de la finalul meciului, când Rambe a sărit să-l bată pe antrenorul Viitorului. Vezi AICI DETALII!

"Au venit străinii în România care mă înjură. Străinii vin aici să mă înjure! Măcar dacă ar veni străini de valoare. La mine acasă să fiu înjurat?! În tur a fost Madson, acum a venit ăsta! Nu contează de unde a pornit. Sunt niște străini care vin la noi și asta nu e bine. Să ne arate că sunt mai buni ca ai noștri.

Sunt străini care au câte 10 kg în plus și numai fotbal nu joacă! Ce nu pot să suport e când văd jucătorii străini care n-au respect de fotbalul românesc. Mă uitam între ei și a sărit la bătaie. Auzi ce mare era el! Să vină un jucător ca ăsta la mine să mă înjure, să mă bată! Asta mi se pare incredibil, să aducem jucători străini că sunt mai buni ca ai noștri.

Să joace în Brazilia de unde vine (n.r. Rambe e din Insulele Capului Verde), că nici nu știu de unde vine. A jucat nu știu câte meciuri și nu știu dacă a dat jumătate de șut pe poartă. Ce a făcut Rîmniceanu nu a fost bine. Azi ne-a ieșit. Am fost mai buni! Pe teren au fost două echipe frumoase și tinere", a declarat Hagi la TV Digi Sport.

Hagi a fost întrebat apoi ce are de spus în privința faptului că jucătorii Craiovei au acuzat că Viitorul joacă pentru Steaua? "Eu când e să bat îl bat și pe frate-miu. Luați toate meciurile cu Steaua și o să vedeți că de multe ori puteam să câștigăm, dar din anumiți factori am pierdut. Stelei îi e frică de noi. Vrea să ne slăbească, să ne ia jucătorii". 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (136)
haideusicfr
haideusicfr  •  04 Decembrie 2016, 20:30

Apropo de Insulele Capului Verde! Dupa comportament ,nemtii ne considera *Insulele verzi ale Europei*.

risc_mix
risc_mix  •  04 Decembrie 2016, 18:41

Hai ba gica,nu mai face pe fata mare ca imaginile te acuza.Iar ti-ai pierdut mintile si l-ai bruscat pe Vatajelu(jucator la echipa adversa).Dar daca tu zici ca i-ai despartit,atunci te-a ,,despartit'' si rembo o data(tu l-ai ,,despartit'' pe Vatajelu de 2 ori)

145746502561454
Ion Popa  •  04 Decembrie 2016, 14:04

ce ai cautat ai gasit jos palaria ca fotbalist ca patriot ca pedagog esti 000000 adica ZERO nu teai dus la vatajelu sal desparti ci sai dai vant sal imbrancesti asa cum ramniceanu a sarit in apararea ta la fel si rambo ala a sarit in ajutorul colegilor sai dar tu ca profesor esti limitat pai sa propunem la frf lui burleanu sa iti dea escorta ca tu esti rege poate ar trebui sa consulti un medic sati dea ceva sa fi mai calm eu nam vazut la antrenori mari astfel de iesiri dovada ca tu te afli printre cei micuti dar cred ca e tarziu sa poata cineva sa iti mai dea lectii de educatie

Vezi toate comentariile (136)
Comentează
Close