FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - VIITORUL 3-1

Hagi, după înfrângerea cu CS U Craiova: "M-am simțit antrenor azi"

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 decembrie 2017 22:46

Gică Hagi susține că i-a plăcut atmosfera creată de olteni pe noul stadion "Ion Oblemenco", deși Viitorul a pierdut cu 1-3 în fața lui CSU Craiova.

"A fost un meci frumos, cu situații de joc. Meciul pentru noi s-a terminat când am luat acel roșu și când au avut penalty. Ușor, ușor au venit peste noi și au câștigat. Până la penalty chiar am controlat jocul, dar după aceea totul s-a rupt. Ei au o echipă foarte bună.

Îi felicit pentru ce se întâmplă la Craiova, e altceva. M-am simțit antrenor, mi-a plăcut aici. E frumos să vezi un stadion plin, să vezi cum suporterii pun presiune pe adversar. Mă bucur că se face ceva în România într-o zonă unde fotbalul e iubit", a declarat Hagi la Look TV.

"Anul acesta suferim. Le-am zis băieților că nimic nu e întâmplător, viața merge înainte. Asta e!" Gică Hagi, antrenor Viitorul

"Suntem dezamăgiți, tot noi trebuie să reparăm lucrurile. Atmosfera a fost pe măsura stadionului. Publicul i-a împins de la spate" Alexandru Cicâldău, Viitorul

"Nu am văzut faza penalty-ului foarte bine, a fost rapidă, dar nu cred că a fost intenție. Sper să obținem maximum din ultimele meciuri. E foarte frumos ce s-a creat aici la Craiova. Nu avem emoții în privința play-off-ului" Tudor Băluță, Viitorul

Vezi VIDEO cu golurile partidei!

clasament liga 1 craiova

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  03 Decembrie 2017, 17:03
Postat de Muzzi Ciprian pe 03 Decembrie 2017, 17:01

poate nu ai inteles, dar ai nostri sunt mai frumosi decat ai lor! :D adica lumea poate sa vorbeasca de omenii si sateliti ai FCSB, dar culmea sunt aia care tin cu echipa aia de zicea cheliosu` ala cu pasaport unguresc ca ei vor *** cu CFR de cate ori au ocazia! foarte frumos!

am uitat sa adaug ca zice lumea prin sat ca nu te ia nimeni pe la spate asa cum o fac aia de la CFR, deci satisfactie garantata!

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  03 Decembrie 2017, 17:01
Postat de ion.ionescu pe 03 Decembrie 2017, 03:05

A fost un meci de excepţie pentru Liga I din ultimii ani, demn de Cupele Europene sau de campionatele din Anglia, Germania sau Spania (la vârf). În loc de extazul iubitorului de fotbal, găsesc comentariile unor afoni spălaţi pe creier care se cred interesanţi mestecând aceleaşi mizerii împotriva lui Hagi şi a Craiovei...Într-o asemenea atmosferă, Hagi s-a simţit antrenor dar "specialiştii" l-au taxat imediat, din stratosfera lor ! Da, a fost cel mai frumos "blat" din Liga I de la UCva - Dinamo 2-0, cu Florin Costea răsucindu-i coloana lui Tamaş, un "blat" cu 2 bare, ritm susţinut, faze la ambele porţi în câteva secunde şi o eliminare...De ce nu vă ocupaţi şi de rugby ? Nu aveţi curaj ?

poate nu ai inteles, dar ai nostri sunt mai frumosi decat ai lor! :D adica lumea poate sa vorbeasca de omenii si sateliti ai FCSB, dar culmea sunt aia care tin cu echipa aia de zicea cheliosu` ala cu pasaport unguresc ca ei vor *** cu CFR de cate ori au ocazia! foarte frumos!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

observator_federal
observator_federal  •  03 Decembrie 2017, 11:18

Deja se conturează o tendință nouă în Liga I: vorbești despre fotbal în România doar după ce joci (sau vezi) un meci pe noul Oblemenco... Faceți-vă timp, procurați-vă bilet la un meci pe noul stadion și schimbați-vă imaginea despre fotbal. Era și timpul pentru schimbare, ne sufocasem de mercantilismul *** și de aroganțele ieftine ce acaparaseră fotbalul nostru. Bucurați-vă de fotbal!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close