FOTBAL  »  Superliga  »  CSA

Hagi transmite un mesaj dur în cazul Stelei: "Ne facem de râs, intrăm în tot felul de povești" » Soluția propusă de "Rege" pentru rezolvarea conflictului cu Armata

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 24 ianuarie 2017 13:27

Gheorghe Hagi le propune reprezentanților Armatei și lui Gigi Becali să ajungă la un consens în ceea ce privește brandul Steaua deoarece situația nu aduce o imagine bună fotbalului românesc. 

" Steaua este aceeași, este una singură! E cea care a fost înainte și după. E cea care joacă acum în Liga 1. Ar fi un păcat. Cel mai important este ca Gigi și Armata să ajungă la un consens. Ne facem de râs în Europa!

Un club atât de mare, important care a jucat în Europa, care a făcut cinste și după Revoluție. Ce facem cu oamenii care au jucat și care au reprezentat Steaua? Intrăm în povești legate de un meci între cele două echipe Steaua. Nu, nu are rost", a spus Hagi la TV Digi Sport.

Clubul Sportiv al Armatei a înștiințat în urmă cu aproximativ o săptămână Federația, Liga Profesionistă și Oficiului Naţional al Registrului Comerţului pentru punerea în aplicare a hotărârii judecătorești prin care Gigi Becali pierde dreptul de a utiliza numele Steaua (detalii AICI).

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (51)
timm
timm  •  24 Ianuarie 2017, 22:35

pentru toti gigistii o provocare. Sa puna actul prin care CSA a vandut PALMARES STEAUA in 1998 lui Paunescu.

stalky
stalky  •  24 Ianuarie 2017, 20:32

https://www.youtube.com/watch?v=blIDxi6509E Interesant.Merita vazut.

jalabert
jalabert  •  24 Ianuarie 2017, 19:23
Postat de Catalin Brancu pe 24 Ianuarie 2017, 16:33

Oameni buni,eu nu sunt de partea nimanui,dar intelegeti odata pentru totdeauna urmatorul lucru:cine detine numele Steaua detine si palmaresul,nu exista echipa care sa aibe alt nume si sa poata detine palmaresul Stelei.

esti un mare mincinos.

Vezi toate comentariile (51)
Comentează