FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Hagi visează la titlu: ”Muncim pentru asta, doar la trofeu ne gîndim”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 ianuarie 2016 14:14

Gică Hagi, antrenorul celor de la Viitorul, a vorbit despre șansele echipei sale la cîștigarea titlului în acest sezon.

"Normal că vezi ce se întîmplă la celelalte echipe, vor fi echipe foarte bune în play-off, care vor dori să cîștige campionatul. Dar și noi sîntem una dintre ele și ne vom lupta să devenim cei mai buni. Jucătorii sînt motivați, am început de trei zile pregătirea. Jucătorii sînt mult mai motivați decît în vară, avem o perioadă petrecută împreună, e mult mai bine.

Vom munci în fiecare zi pentru a cîștiga titlul, e o motivație mare, o provocare mare pentru toți. Numai cu acest gînd vom munci în fiecare zi. Noi acum obiectivul l-am îndeplinit, acum rămîne să vedem dacă putem face ceva foarte mare", a afirmat Gică Hagi.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
daculliber
daculliber  •  14 Ianuarie 2016, 05:24

Gica, hai ca ai fost tare...Daca vroiai sa iei titlul, nu dadeai 6 puncte finului Jiji...Ca si in tur ai stat capra, la acel 1-0 chinuit pt fcsb sau fcsp(pitesti) sau cum s-o mai numi...Pe cit de mare fotbalist te-a considerat lumea(eu nu), pe atit de murdar esti ca antrenor, conducator de club si caracter...Daca ai reusit sa pacalesti niste tarani de la Ovidiu sau de pe la Cuca Macaii, asta nu inseamna ca nu a vazut o tara intreaga cum te-ai umilit (si ti-ai umilit si copilul si colegii lui) in fata oierului-sef...Poate o ajunge DNA-ul intr-o zi si pe la tine si poate da Domnul sa vezi si tu cum a stat cumnatul Popescu...

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  13 Ianuarie 2016, 16:58

hagi este un mare antrenor ...el gandeste ...

steaua_fara_nume
steaua_fara_nume  •  13 Ianuarie 2016, 16:39
Postat de Adrian Preda pe 13 Ianuarie 2016, 15:24

Nenea Gică, ca să iei titlul trebuie să bați oleac' pe Steaua și știm că lu' matale nu prea-ți place chestia asta...

bravo ....asa gandesc si eu .... dar nu m-as supara sa ia titlu ...cu toate ca nu merita .... decat sa ia cocalarii ...mai bine blatistul asta

Vezi toate comentariile (11)
Comentează