FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Hagi vrea să plece de la Viitorul! Un nume important l-a dat de gol: "Acum nu mai refuză"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 decembrie 2017 08:31

Gică Popescu, fostul mare jucător al naționalei României, a dezvăluit că bunul său prieten Gheorghe Hagi, actualul antrenor al Viitorului, e tentat de o plecare în străinătate la finalul acestui sezon. 

"Dacă va avea o nouă oportunitate, nu va mai refuza. Viitorul nu i-l fură nimeni, sunt o mulțime de oameni care au filosofia lui și care pot duce munca de acolo mai departe.

Mai mult decât a făcut la Viitorul nu poate să facă dacă rămâne. Cupa UEFA nu poate să o câștige, iar în Champions League e foarte greu să mai intre vreo echipă din România.

Fiind o persoană perfecționistă, n-ar accepta să plece oriunde în străinătate. Vrea un proiect anume. De multe ori greșește. I-am spus să nu mai caute un proiect gen Viitorul, pentru că astfel de lucruri sunt rare", a dezvăluit Gică Popescu, la TV Telekom Sport.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
the_gunner
the_gunner  •  28 Decembrie 2017, 04:24

Hagi sa-si aminteasca perioada cind era antrenor la Steaua .Cind un mascarici si un prostanac in ale fotbalului ii dicta echipa de start . Sa vina ,totusi, in Anglia unde imixtiunea patronului se pedepseste cu depunctarea si amenzi usturatoare . Cazurile de la Shefield United, Newcastle si Cardiff . Sa dai din buzunar 10 mii de pounds e cam nu stiu cum ,iar echipa sa piarda 3-6 puncte e ceva antiperformant . .

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  27 Decembrie 2017, 21:02

...Hagi ca antrenor ...nu i bun de nimik ...de ce l ar vrea cineva?

merace
merace  •  27 Decembrie 2017, 15:47

Hagi e un om constiincios in fotbal, dar la Viitorul a reusit doar fiindca el a fost si seful. Oriunde s-ar duce, va trebui sa se incline in fata vointei altui sef, si probabil va intra iar in conflict cu ambitiile si dorintele unor patroni care nu vor fotbal onest, doar bani din vanzare de jucatori. Eu ma indoiesc ca Hagi poate face mai mult altundeva decat la Viitorul. Aici a creat o echipa, de la zero, dupa planurile sale. La altii, va trebui sa recreeze o echipa din mofturile lor...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează