FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Hagi: "Vrem să ajungem cât mai sus" » Unul dintre fotbaliștii lui: "Nu ne batem la titlu"

Articol de GSP - Publicat marti, 29 noiembrie 2016 22:23

Antrenorul Viitorului a analizat prestația jucătorilor săi din meciul câștigat cu CSM Poli Iași, scor 1-0.

"Am întâlnit un adversar cu experiență, care a stat bine în teren, a fost greu să-i desfacem.  Golul a venit târziu, dar sunt fericit de evoluția jucătorilor mei. 

Noi ne dorim să ajungem cât mai sus în clasament, pregătim fiecare dispută în parte, vrem să câștigăm fiecare meci și să ne impunem ideile pe care le avem.

Au trecut șase luni, anumite lucruri din jocul nostru se văd, nu trebuie să facem prea multe schimbări în lot. E mai greu la început, dar cu timpul ne vom da drumul la joc", a declarat Hagi la TV Dolce Sport. 

 

"Nu ne batem la titlu, vrem să ajungem în play-off" Gabi Iancu, atacant Viitorul

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
borat101
borat101  •  30 Noiembrie 2016, 08:49
Postat de zorro5 pe 30 Noiembrie 2016, 07:12

E o aberatie,...nu cred ca Hagi vinde meciurile ciobanului,...dar e la fel de dictator ca celebrul oier!!! ; anul trecut a ajuns in play off,...si a pierdut toate meciurile,...de ce?,...pentru ca i-a dat afara pe Cernat si Nicolita,...cred eu fara motiv !!! ; acum l-a dat afara pe Brandan,...care fie vorba intre noi,..e un jucator exponential pentru campionatul nostru ; il imita pe Becali,..isi bate joc de jucatorii buni si ii umileste !!! ; are aceiasi aroganta ca Becali,...crede ca machedonii sint mai romani ca ,...Vlad Tepes, Mihai Viteazul si Stefan cel Mare !!! ; din pacate n-ai ce sa-i ceri,..unde nu e creier,...bate vintul !!! ; desi maninca fotbalul pe piine,..nu va fi niciodata un mare antrenor,...deoarece nu e pedagog,...iar acest lucru nu se invata,..crezandu-se REGE !!!

Toata lumea stie de *** lui Hagi, de cand sia batut joc de meciul cu Italia, cu fitele lui cu tot. Generatia lui Hagi a avut noroc ca nu a avut un antrenor la Nationala unde sa ii puna la punct, sa crezut toti cu nasul pe sus, si culmea sa cumetrit cu bi.s.nitarii iar acum vrea sa culeaga roade??? Sunt niste manarii si o *** in fotbalul Romanesc de iti ingheata mintea. Singura solutie, toti la puscarie cu Hagi cu tot. Hai terminate cu vrajeala asta ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

englezu
englezu  •  30 Noiembrie 2016, 08:14

Ianculescu, cine te învață să spui așa ceva ? Un sportiv trebuie să fie mobilizat de a câștiga meciurile, inclusiv titlul ! Lăsați ipocrizia si falsa modestie ! Cine va învăța așa ceva este un BOU ! Sau cum declară unii atacanți, după ce marchează: golul meu nu e important, importanta este Victoria echipei ! ***, un atacant are întotdeauna obiectivul de a INSCRIE goluri ! În sport, nu are ce căuta falsa modestie ! Sau ca voi jucați pentru echipa, pentru glorie, etc, etc ! Nu, voi jucați pentru BANI, apoi glorie, echipa, bla, bla, bla ! Dar voi aveți APA în cap, nicidecum creier !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

schwartz69
schwartz69  •  30 Noiembrie 2016, 07:31

daca n-ar fi obligat sa-i dea lui Gigi meciurile, poate ca s-ar bate la titlu ! pe de-o parte la cat l-a umilit Gigi, n-ar merita asta, pe de alta parte Gigi l-a salvat de la retrogradare (2-5) si implicit de la un posibil faliment, daca ne gandim doar la banii din drepturile tv ale echipelor din Liga 1 ! asta e ...

Vezi toate comentariile (14)
Comentează