FOTBAL  »  Superliga  »  ADUNARE GENERALĂ FRF

Hai noroc! Ce ”atenții” au primit membrii votanți de la Adunarea Generală a FRF

Câteva suveniruri după prezența la ședința FRF pentru oamenii care susțin forul federal
Câteva suveniruri după prezența la ședința FRF pentru oamenii care susțin forul federal

Articol de - Publicat luni, 29 mai 2017 00:00

Membrii votanți din Adunarea Generală a FRF au primit o ”atenție” în camera de hotel, câte 12 sticle de bere. La care s-au adăugat echipament și mingi cu însemnele federației.

Clinchetul vesel al sticlelor de bere a umplut dimineața de sâmbătă, când membrii Adunării Generale a FRF au părăsit hotelul, Rin Grand, în care Federația i-a cazat pentru ședința din Capitală. Explicația este simplă.

"Dacă Mircea Sandu obișnuia să ofere câte o cravată Bigotti și câte o plachetă cu Național Arena, Răzvan Burleanu a schimbat registrul.

În cameră, toți membrii Adunării Generale au găsit câte 12 beri la sticlă Bergenbier, sponsorul "naționalei", iar dimineața, când au părăsit hotelul spre a merge spre sediul FRF, sticlele se auzeau în sacoșă cum se ciocneau vesel. Câțiva au lăsat cadoul drept bacșiș pentru femeile de serviciu, dar mulți și le-au luat cu ei", au povestit câțiva dintre cei care au asistat la scenă.

În plus, celor 205 membri li s-au mai oferit echipament de la Joma și mingi cu însemnele FRF. Plus tichetele de meci la finala Cupei României.

Cina dinaintea ședinței Adunării Generale a fost savurată de către cei prezenți. "S-a servit mâncare tradițională, s-a mers pe bucătăria românească, iar lumea era satisfăcută. Nu s-a întrecut limita cu băutura, mai ales că a doua zi era ședința", au comentat membrii forului de conducere din fotbalul intern.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează