FOTBAL  »  Superliga  »  PROBLEME

Haihui în Centrul Vechi! Un jucător al Stelei şi-a făcut de cap cu vin şi whisky pînă la 4:30 dimineaţa » Reacţia fotbalistului

Articol de GSP - Publicat luni, 20 octombrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 20 octombrie 2014 13:48

Florentin Pham-Huy şi alţi trei prieteni şi-au făcut de cap duminică dimineaţă în localurile din centrul Bucureştiului. 

Neinclus în lotul Stelei pentru meciul cu U Cluj, jucătorul de 17 ani s-a distrat în Centrul Vechi, unde se pare că a întrecut măsura.

Acesta a fost surprins petrecînd în club în jurul orei 2:00, iar un bodyguard i-a cerut buletinul pentru a vedea cîţi ani are, iar cînd a văzut că nu este major l-a dat afară.

Nu s-a terminat aici aventura mijlocaşului adus de la Juventus Bucureşti în această vară. Mai multe detalii puteţi citi în Gazeta Digitală!

Recunoaşte ieşirea, dar nu şi incidentele
Jucătorul a recunoscut azi că a fost în acea zi în centrul Bucureştiului, însă dezminte cele întîmplate după ora 4:00.

"Am fost in oras sambata seara cu mai multi prieteni de varsta mea, insa nu am stat dupa miezul noptii si, in nici un caz, nu am consumat bauturi alcoolice. Imi pare rau ca se scriu astfel de lucruri despre mine, fiindca toti oamenii care ma cunosc stiu ce fel de persoana sunt.

Eu incerc sa ma pregatesc cat mai bine la Steaua si sunt recunoscator acestui club si staff-ului tehnic pentru faptul ca am fost inclus in lotul echipei mari", a declarat acesta pentru site-ul oficial.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (56)
andytheblue
andytheblue  •  21 Octombrie 2014, 11:24

dinamo este rusinea Romaniei iar Steaua mandria tarii !!!!!!!!Steaua este singura echipa care la ora actuala aduce puncte Tarii !!!!!!!!

neamarian
neamarian  •  21 Octombrie 2014, 09:16

Carnatii aia de la Look tv sa cada la un acord si cu rds pentru meciuri, nu doar cu upc si rtc. Ca nu e frumos, doar unii sa aiba posibilitate sa vada meciurle

andytheblue
andytheblue  •  21 Octombrie 2014, 01:56

dinamo este rusinea Romaniei iar Steaua mandria tarii !!!!!!!!Steaua este singura echipa care la ora actuala aduce puncte Tarii !!!!!!!!

Vezi toate comentariile (56)
Comentează
Close