FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VIITORUL, AZI, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP

Halloween-ul "câinilor" » Dinamo are nevoie disperată de victorie cu Viitorul, dar are o problemă uriașă

Articol de - Publicat luni, 30 octombrie 2017 14:56

Dinamo și Viitorul se vor duela azi, de la ora 20:45, în ultimul meci al etapei a 16-a din Liga 1. Partida este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV.

Roș-albii au o singură victorie în acest sezon cu echipele din play-off, chiar cu adversara de diseară, dar Viitorul și Hagi au palmares pozitiv cu Dinamo în rest.

Dinamo dă diseară în Ștefan cel Mare peste echipa "Regelui", cu care este în luptă directă pentru play-off. După un tur mizerabil, "câinii" nu-și mai pot permite erori pe teren, întrucât s-a asprit duelul pentru biletele ce asigură bătălia finală în primăvară. Iar roș-albii nu sunt ajutați de rezultatele directe de până acum cu adversarele. De fapt, formația pregătită acum de Vasile Miriuță întâlnește diseară singura echipă plasată pe loc de play-off pe care a reușit s-o învingă! 

În afară de Viitorul, pe care a învins-o în vară la Ovidiu, după reușita decisivă a lui Costache, dinamoviștii n-au bătut pe nimeni. "Câinii" au doar remize cu Craiova (2-2), cu Botoșani (0-0) și cu Astra (1-1) și înfrângeri cu CFR Cluj (0-1), cu FCSB (0-1) și cu Botoșani (0-1). 

Mai mult, dintre urmăritoare, doar Voluntariul s-a înclinat în fața roș-albilor, la Pitești, scor 1-3. Iașiul, Timișoara și Chiajna, și ele în cursa pentru play-off, conform punctelor din clasament, au învins toate formația din Ștefan cel Mare!

Succesul din tur cu echipa lui Hagi nu este unul care să dea aripi "câinilor". În duelurile directe dintre cele două echipe, Viitorul are 5 victorii, Dinamo are 4, iar alte 6 jocuri s-au încheiat la egalitate. În campionatul trecut, Viitorul a luat 4 puncte în sezonul regulat, 1-1 acasă și 2-1 în deplasare, iar în play-off s-au impus roș-albii, 2-1 în Ștefan cel Mare - singurul succes acasă al lui Dinamo cu Hagi! - și remiză albă la Ovidiu. 

Nici Vasile Miriuță nu stă confortabil în confruntările cu Gică Hagi: 6 meciuri directe, o victorie dinamovistul, patru în dreptul "Regelui", doar o remiză. 

4 victoriiși un eșec au avut elevii lui Hagi în ultimele 5 etape

1 victoriea bifat Dinamo în ultimele 5 etape, în rest două remize și două eșecuri

Citește și: Hingherul brazilian » Dinamo are coșmaruri cu Eric, vedeta Viitorului! Mijlocașul a făcut mereu show contra "câinilor"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
fangigi
fangigi  •  30 Octombrie 2017, 20:23

Deci care e problema?

blatistu12
blatistu12  •  30 Octombrie 2017, 20:30

Cei MAI MULTI spectatori, LA ***.:)))))).UNDE E GALERIA?? Cateiloe

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rakitic
rakitic  •  30 Octombrie 2017, 18:23
Postat de Joachim Makay pe 30 Octombrie 2017, 17:51

Cat ai plans aseara Rupert ? Hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha

...si cat o sa mai planga azi!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează