FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - STEAUA 0-2

Hamroun i-a răspuns lui Tamaș și i-a reamintit un episod cu Rădoi: "Când avea probleme cu Mirel, eu l-am sprijinit"

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 august 2016 23:18

Jugurtha Hamroun a vorbit despre episodul dinaintea meciului cu Sparta Praga din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, când algerianul a fugit în Franța pentru a negocia o ofertă.

Tamaș a avut o reacție nervoasă la acea vreme și a propus ca Hamroun să fie pedepsit de clubul roș-albastru. Algerianul i-a răspuns acum fundașului român.

"Se exagerează, eu n-am nicio problemă cu Tamaș. Nu am încetat să ne vorbim. Îmi amintesc că anul trecut, când el a avut probleme cu Mirel, eu am fost cel care l-a sprijinit.

Vrem să câștigăm titlul, acum ne pregătim pentru meciul cu Manchester City. Am vorbit cu băieții, cu antrenorul, cu MM, toate problemele mele fac parte din trecut. Eu acum joc aici, sunt complet concentrat pentru Steaua și vreau să fac performanță.

Nu e treaba mea să discut despre oferte. Concret, eu nu știu nimic. Dacă există vreo ofertă sigur s-ar găsi o soluție între cluburi", a declarat Hamroun la Dolcesport.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
dachau1488
dachau1488  •  13 August 2016, 19:52
Postat de sexilian pe 13 August 2016, 10:37

mai e putin si luati TRICOUL GALBEN,la rasurile EUROPEI,succesuri cum zice o clasica in viata.

Dacă am juca cu City 6 meciuri, cred ca am obține cel puțin un punct. Ai uitat de alea 6 umilințe consecutive ale voastre? Dar e bine sa vb de ucl...unde v-ați dona un rinichi sa ajungeți și ați mai dona și un plămân sa aveți măcar un sfert din performantele noastre europene din ultimii 10 ani. dinamo rușinea Romaniei

sexilian
sexilian  •  13 August 2016, 10:37
Postat de dachau1488 pe 13 August 2016, 03:09

Marti nunta iar sambata inmormantare ! asta se potriveste cel mai bine invidiei voastre. Oricum... dupa cum decurg lucrurile mai mult de 2"bucurii" nu veti avea anul asta ! Iar fericirea voastra va consta doar in eliminarea stelei din ucl si europa league !

mai e putin si luati TRICOUL GALBEN,la rasurile EUROPEI,succesuri cum zice o clasica in viata.

bratia2003
bratia2003  •  13 August 2016, 08:36

Facerea de bine ....

Vezi toate comentariile (22)
Comentează