FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - GAZ METAN 3-1

Dinamo - Gaz Metan 3-1 // Hanca a marcat două goluri și face declarații tari: "Nu sunt fericit deloc!"

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat luni, 07 august 2017 23:08

Sergiu Hanca a marcat două goluri în victoria lui Dinamo în fața celor de la Gaz Metan, scor 3-1, însă spune că nu e fericit, mai ales că în ultima vreme a fost criticat pentru evoluțiile sale.

"Am venit după o înfrângere la Bilbao (n.r. 0-3) și aveam moralul la pământ.

Sunt foarte fericit pentru echipă, dar pentru mine nu sunt fericit deloc. O să vă spun la sfârșitul sezonului de ce. Mă bucur că sunt criticat, pentru că așa poate voi deveni mai bun. O să demonstrez la sfârșitul sezonului de ce sunt în stare. Până acum se pare că am demonstrat prea puțin ce pot", a declarat Hanca la Look tv.

"Sperăm să se rezolve problemele cu stadionul Ștefan cel Mare. Am vrea și noi să avem o casă a noastră unde să ne simțim foarte bine"
Sergiu Hanca

Paul Anton, marcatorul primului gol dinamovist, din penalty, e realist referitor la jocul făcut de echipa sa: "Am făcut o partidă proastă, fără ritm, dar e important că am câștigat. Ne-am fi dorit să continuăm și în Europa League, dar n-a fost să fie. Bilbao e o echipă mult mai bună decât noi". 

Citește și: Hanca a sărbătorit reușitele într-un mod cu totul special » Ce dedicație a avut liderul dinamovist

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
1025138504184136
Constantin Valentin  •  08 August 2017, 08:35

Cu un Gaz metan muritor de foame si care practica noncombatul este normal sa castigi, dar daca juca cu orice alta echipa Dinamu o lua in freza....

tonyys
tonyys  •  08 August 2017, 07:01

Blat clasic - mediasul chiar vroia ii batea la scor aseara pe dinamo, insa a facut tot ce a putut sa nu marcheze pana la 3-0 pt. Dinamo

crapatot
crapatot  •  07 August 2017, 23:55
Postat de travka pe 07 August 2017, 23:53

marele hanca e mare doar cu gaz metan si chiajna, si hai maxim un penalty cu steaua si deja i au facut statuie prostalaii de la dinamu =)))

ciocu mic 12- 2 hanca the killer :)))

Vezi toate comentariile (10)
Comentează