FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Hanca, atac la FCSB: "De vreo doi ani tot se întărește. O batem cu toate achizițiile pe care le-a făcut!"

Articol de GSP - Publicat luni, 19 iunie 2017 22:11

Sergiu Hanca le trimite săgeți rivalilor de la FCSB, chiar dacă Dinamo a dezamăgit până acum în materie de transferuri. 

Dinamovistul nu se sperie de achizițiile făcute de rivalul tradițional, ba chiar compară situația cu cea din anii precedenți. 

" FCSB se întărește de vreo doi ani și nu câștigă nimic. Sunt convins că o învingem și anul acesta, cu toate transferurile pe care le-a făcut.

Sunt convins că la începutul sezonului vom avea o echipă suficient de puternică să se gândească la titlu. Ne-am bătut și anul acesta", a zis Hanca la TV Sport Ro.

A refuzat să-i dea tricoul lui Sanchez!

Hanca a fost titularizat în premieră în naţionala României în partida câştigată în faţa selecţionatei statului Chile, scor 3-2. Dinamovistul a povestit un moment amuzant de la finalul partidei: "Am facut schimb de tricouri cu Alexis Sanchez. De fapt, el mi-a dat tricoul lui. Eu nu i l-am dat pe al meu pentru ca era primul la națională, i-am spus ca nu se poate".

Antrenor: Nicolae Dică (nou)
Veniri: J. Morais, Budescu (Astra), Larie (CFR Cluj), Niga (Foresta Suceava), Szecui (SCM Pitești), D. Popescu (împrumut expirat Chiajna)
Plecări: Tamaș (Hapoel Haifa), Muniru (contract reziliat), Moke (contract expirat), Vâlceanu (Astra)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (35)
balauru48
balauru48  •  20 Iunie 2017, 18:07
Postat de travka pe 20 Iunie 2017, 08:38

SHERGHIU HANCA, bha bhaiatule, mancathz-a-ash h-ul tau din nume, esti si tu vreo mare valoare ba baiatule, ai avut un sezon mediocru la o echipa modesta si ai dat si tu 2 goluri din penalty uri inventate contra Stelei si gata, la fel ca saracu ala de Benzar, nu ati mai tacut de atunci, zici ca sunteti cel putin Messi si Ronaldo, 2 terminati, probabil sezonul viitor o sa va aratati adevarata fata de petarde

Comentariu de prostalau adevarat!

bakunin
bakunin  •  20 Iunie 2017, 08:57
Postat de Danut Rendes pe 20 Iunie 2017, 08:53

Sa nu mai mearga la ***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1281402458557034
Danut Rendes  •  20 Iunie 2017, 08:53

Sa nu mai mearga la ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează