FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAŢII

Hanca le face o promisiune fanilor dinamoviști: "Nu plec acum. Mă gândesc doar la performanță" + Obiectiv îndrăzneț pentru meciul cu Polonia de pe 10 iunie

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 iunie 2017 11:31

La capătul unui sezon fantastic reușit la Dinamo, Sergiu Hanca (25 de ani) mărturisește că și-ar fi dorit să cucerească mult mai multe trofee cu echipa alb-roșie și le face o promisiune fanilor: "Dinamo e favorită la titlu".

Totodată, Hanca a declarat că va rămâne la Dinamo și din sezonul viitor și că nu se gândește la un transfer în străinătate.

"A fost un sezon senzațional, dar îmi doream mult mai mult pentru Dinamo. Sperăm să fim mai puternici în sezonul viitor și să reușim să luăm titlul. Nu doar Contra a făcut minuni, toți jucătorii au făcut lucruri fparte frumoase. Am format un grup unit,o adevărată familie și cred că acest lucru se vede.

În momentul de față, mă gândesc la echipa națională, dar după ce mă voi întoarce la echipa de club mă voi gândi doar la Dinamo și la cucerirea tuturor trofeelor puse în joc. Nu se pune problema să plec acum. 

Suntem un grup puternic și cred că suntem favoriți la titlu. În plus, sunt sigur că vom face o figură frumoasă și în Europa. Vom da acolo peste niște echipe bune, dar cred că motivația va fi alta jucând astfel de meciuri, eu chiar cred asta", a declarat Hanca. 

Convocat la echipa națională pentru "dubla" cu Polonia și Chile, Hanca e încă optimist cu privire la calificarea la Campionatul Mondial din 2018 din Rusia. 

"Avem nevoie de rezultate. Sunt sigur că prin forța grupului putem să mergem în Polonia și să reușim victoria care să ne asigure șanse bune pentru locul doi.

Atmosfera de la lot e foarte bună, toată lumea e concentrată și focustă pe ce are de făcut. Obiectivul nostru este doar victoria. Dacă nu credeam în șansele noastre la locul doi, nu mă mai prezentam la lot. Va fi un meci foare greu, polonezii au jucători foarte valoroși, dar aceste meciuri te fac să te simți fotbalist", a declarat mijlocașul dinamovist, la TV Sport Ro. 

"Nu sunt în măsură să comentez de ce nu a fost convocat Filip. El a făcut unul dintre cele mai bune sezoane, dacă va continua în acest mod cu siguranță că va fi convocat" Sergiu Hanca

Ne dorim un stadion al nostru, sper să se rezolve cât mai rapid această problemă . Vrem să avem casa noastră" Sergiu Hanca

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
iosif._vs
iosif._vs  •  02 Iunie 2017, 16:23

Stapinul nostru nea gigi va face contestatie la TAS de cite ori pierdem campionatul . Hei hei hei !!

iosif_.vs
iosif_.vs  •  02 Iunie 2017, 14:58
Postat de spinoza pe 02 Iunie 2017, 14:22

Rau faci ca nu pleci! Te poti accidenta si n-o sa te ia nimeni accidentat. Acum este momentul tau!

Ti-e frica ca si la anul: HAAANN..GOOAAALL!!! si iar veti fi non-campioni?

spinoza
spinoza  •  02 Iunie 2017, 14:22

Rau faci ca nu pleci! Te poti accidenta si n-o sa te ia nimeni accidentat. Acum este momentul tau!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează