FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Hanca și Nistor, încrezători: "Vrem titlul și grupele Europa League" » Ce zice primul despre o plecare de la Dinamo

Articol de GSP - Publicat joi, 29 iunie 2017 22:30

Sergiu Hanca și Dan Nistor au vorbit după succesul lui Dinamo din amicalul de azi FK Verzej, câștigat de formația lui Cosmin Contra, scor 5-1. (DETALII AICI DESPRE MECI)

"Avem o echipă omogenă în momentul de faţă, din echipa de titulari de sezonul trecut doar Palici şi Dielna au plecat şi, sigur, dacă vor veni jucători de valoare în locul lor, vom fi la fel de buni.

Personal îmi propun să fiu mai bun decât sezonul trecut. Cu siguranţă o să ne batem din prima etapă, sper că am învăţat din greşelile făcute anul trecut. Vom da totul să fim unde ne-am propus.

Până la primul meci de Europa League vom avea două meciuri în campionat, sunt sigur că la momentul acela vom fi foarte pregătiţi", a zis Hanca la TV Digi Sport.

...despre o posibilă plecare: "Eu rămân la Dinamo, gândul meu e doar aici, doar dacă apare o ofertă ne vom aşeza la masă şi vom discuta".

CE A ZIS NISTOR:

"Sper din tot sufletul să mergem mai departe şi să ne calificăm în grupele Europa League. În calificări am jucat, dar în grupe nu, sper să o fac cu acest club minunat.

Ne batem în fiecare an și pentru titlu, sper să nu ne accidentăm şi să câştigăm campionatul". 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
sasha8777
sasha8777  •  30 Iunie 2017, 12:16
Postat de pogav pe 30 Iunie 2017, 08:26

Aaaaa, Nistor! Asta nu e omuletul ala care dupa ce a furat-o de la Steaua cu 6-0, a spus despre Keseru: "... in afara de cele sase goluri marcate, nu a mai facut nimic"!!! ??? Adanc, ce-i drept, din putul gandirii! Deci, ce sa-i ceri unui asemenea personaj?

A luat Prozac saracul, la ce fata are ce pretentii sa ai?

ando89
ando89  •  30 Iunie 2017, 11:22

Trebuie să fiți mai buni, nu la fel ca sezonul încheiat. Cam greu când buzunarele patronului sunt cusute.

pogav
pogav  •  30 Iunie 2017, 08:26

Aaaaa, Nistor! Asta nu e omuletul ala care dupa ce a furat-o de la Steaua cu 6-0, a spus despre Keseru: "... in afara de cele sase goluri marcate, nu a mai facut nimic"!!! ??? Adanc, ce-i drept, din putul gandirii! Deci, ce sa-i ceri unui asemenea personaj?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează