FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Haos după Neubert?! "Fiți atenți, eu nu cresc halterofili! Hai să mergem la judo și la karate!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 februarie 2017 22:46

Gigi Becali a luat foc după ce Steaua a obținut doar un rezultat de egalitate pe terenul lui Gaz Metan.

Finanțatorul Stelei s-a declarat indignat de jocul Stelei și spune că nu înțelege metodele de pregătire folosite la echipă.

"Am vorbit cu MM, l-am întrebat: «Bă, noi facem ceva la antrenamente? Miuța, ceva cu mingea?»

Că dacă nu, hai să mergem la judo și la karate dacă facem doar antrenamente cu greutăți în loc să lucrăm mai mult cu mingea. Poate insistă prea mult pe antrenamente fizice, fiindcă și asta ar fi o problemă. Eu nu cresc halterofili.

MM zice că echipa va atinge vârful în play-off, că așa a fost antrenată, dar până la play-off noi nu merităm locul 6", a declarat Gigi Becali, la TV Digi Sport.

Gigi Becali și-a desființat echipa după jocul slab de la Mediaș: "E inadmisibil să joci cum am făcut-o noi, cred că a fost ceva la mijloc"

Gaz Metan și Steaua au terminat la egalitate, scor 1-1

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
sexilian
sexilian  •  27 Februarie 2017, 09:18

mari pretentii la o adunatura goala........

ray51
ray51  •  27 Februarie 2017, 08:48

Astia cu lovele si storuri, cu papuci de dama prin casa, cu efuziuni feministe de genul imbratisarilor aplicate altori barbati, cu priviri galese si cu tonul mieros al unei albine ostenite, nu prea au sange in instalatie . Trebuie schimbat ... gratarul, nanasa, macazul si acarul. La buna vedere.

andy_2008
andy_2008  •  27 Februarie 2017, 08:33

Gigi are dreptate ,echipa nu joaca nimic si merge din ce in ce mai rau.REGHEEEE a trecut si iarna,a venit si Alibec ce mai astepti?DEMISIA!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează