FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

Haos la Dinamo! Critici dure: "Cum mă simt eu, Nemec, când văd că tu, Filip, faci ce vrei și te iartă antrenorii?"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat vineri, 24 noiembrie 2017 10:50

Ionel Ganea consideră că haosul de la Dinamo este cauzat de faptul că antrenorii și șefii echipei i-au iertat pe sprițarii de la Piatra Neamț.

- Domnule Ganea, cum vi se pare atmosfera de la Dinamo?
- Nu prea merge bine treaba acolo. Cred că antrenorul trebuia să se gândească numai la fotbal și să vorbească doar despre probleme de fotbal, a făcut și el ceva greșeli. Cu ce l-a ajutat că a vorbit public atât de mult?

- Jocul de ce suferă? E posibil ca jucătorii să fie blocați psihic?
- Din ce am văzut, nu e niciunul blocat psihic din moment ce petrec înainte de meciuri în loc să realizeze că au șansa să se remarce la un club de talia lui Dinamo. Pe vremea mea dădeai 15-20 de goluri pe sezon și tot nu ajungeai la Dinamo, ce să mai zic?.

- Cât de mult a cântărit episodul bahic de la Piatra Neamț?
- O luăm altfel. Eu sunt Nemec, coleg cu Steliano Filip, și trag tare, iar tu, Filip, bei și te distrezi toată noaptea. Cum mă simt eu, Nemec, când văd că tu faci ce vrei și te iartă antrenorii și conducătorii? De ce să mai dau tot ce am mai bun pentru echipă?

"Am dat afară pariorii"

- Dumneavoastră sunteți recunoscut ca un antrenor dur. Cum ați fi procedat în acest caz?
- Eu antrenez de vreo opt ani, dar nu poate nimeni să zică de mine că am avut vreo problemă cu vreun jucător, sau m-am certat cu cineva, nu mai zic de astfel de episoade. Am cerut mereu respect pentru că sunt născut în zodia Leului. Dar dacă primesc, dau și eu înapoi respect. Nu trebuie să existe glume și caterincă între jucători și antrenori, ce-i asta? Eu am avut o singură problemă ca tehnician al lui U Cluj, când am prins niște jucători la pariuri. I-am dat imediat afară. Cum puteam să-i mai păstrez în echipă? Să îmi calc propria personalitate în picioare și să nu mai fiu respectat de jucători? Ce spuneau ceilalți coechipieri? Cred că doar așa putea fi salvată atmosfera la Dinamo.

- Ultima întrebare: Ce șanse reale mai are Dinamo să intre în play-off?
- Nu e imposibil, dar e foarte, foarte greu, pentru că trebuie să joci la victorie, dar și adversarii o fac la fel. Și ai în față pe Astra, care pare mai pregătită, cu jucători care sunt cu mintea la fotbal.

"Dacă eram jucător la Dinamo și vedeam că șefii nu iau măsuri împotriva celor care au băut, luam eu măsuri direct. Ori e seriozitate și corectitudine pentru toată lumea, ori nu mai trebuie să existe pretenții de niciun fel"

"În afară de Viitorul, Steaua și CFR nu mai vrea nimeni să facă performanță în România. Nici Craiova nu prea a mai investit atât de mult în jucători"

Ionel Ganea

2 titluri de campion al României a câștigat Ganea cu Rapid și Dinamo

1 titlu de golgeter al României a câștigat Ganea în tricoul Gloriei Bistrița și Rapid

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
calinescu_
calinescu_  •  25 Noiembrie 2017, 11:33

GANEZUL E UN TIP SI JUMATATE ....!!!! DAR ASEMENEA REGLAJE SE FAC IN TIMP ....!!!! DACA II DAI AFARA PE NEDELCEARU , HANK , DUDEA SI FILIP , DINAMO RETROGRADEAZA .......!!!!!!!!!!!! CONTRA SI MUTU AU DISTRUS TOT .....!!!!!!! ACUM URMEAZA SI ECHIPA NATIONALA ....!!!!!!

112542922815813
Valy Ciocea  •  25 Noiembrie 2017, 08:56
Postat de unico_biancorossi pe 24 Noiembrie 2017, 16:58

Liverpool nu a mai castigat titlul in Anglia de 27 de ani. Asta nu ii anuleaza palmaresul formidabil, istoria exceptionala si fanii fantastici. Ar fi bine sa faceti comentarii rezonabile, domnilor useri, daca va sta in putinta, bineinteles.

si talia mica tot talie se numeste ,altfel il tin pe filip in echipa sa , poata , lua ceva banuti pe el .

zecs93
zecs93  •  25 Noiembrie 2017, 03:53

Corect, are dreptate Ganea, in locu lui Miriuta in secunda 2 le reziliam contractele, mai ales lu steliano *** !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează