FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR, DUMINICĂ, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

Haos la FCSB - CFR » Eroarea care aruncă în aer meciul pentru titlu!

Foto: sportpictures.eu
Foto: sportpictures.eu

Articol de GSP - Publicat marti, 24 aprilie 2018 00:00

Se caută arbitru pentru finala Ligii 1! Eroarea decisivă a lui Haţegan de la Iaşi - CFR 1-1, când a acordat ușor penalty pentru gazde, aruncă în aer meciul pentru titlu, programat duminică, la care CCA are extrem de puţine soluţii viabile în privinţa "centralului" pe care îl va delega.

FCSB - CFR se joacă duminică seara, pe Arena Naţională, iar meciul are o miză colosală. Practic, ţinând cont de configuraţia clasamentului, dar şi de programul ultimelor 3 runde, confruntarea din finalul acestei săptămâni e una decisivă pentru câştigarea campionatului. Miza uriaşă pune presiune mare pe Comisia Centrală a Arbitrilor, care trebuie să aleagă cea mai bună soluţie în privinţa "centralului".

Ceea ce s-a întâmplat în ultimele etape însă îi restrânge forului condus de Vassaras opţiunile. De pe lista FIFA rămân în picioare extrem de puţine nume, Radu Petrescu, Colţescu, poate Avram, dar la fiecare dintre ele există câteva argumente solide pentru care n-ar trebui aleşi nici aceştia.

Situaţia celor 7 arbitri de pe lista FIFA, care sunt variantele din afara listei și alte detalii despre meciul care poate decide titlul, în ediția tipărită de azi și pe platforma digitală!

Alte subiecte exclusiv print:

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (71)
109684413202521
Cornel Brincoveanu  •  25 Aprilie 2018, 11:17

Da ,veniti ba voi si arbitrati! Ca toti puneti arbitrii, toti faceti scenarii, la toti va pute cate ceva . Lasati-i pe arbitri ca sant profesionisti; nu arbitrajele sunt cele mai schioape , ci viteza cu care se joaca, tehnica deficitara la majoritatea echipelor si pregatirea fizica precara! Despre asta cred ca trbuie sa vorbim mai mult. Despre antrnori depasiti, care lucreaza dupa urece, d'astea...

129547121224121
Marian Iordachescu  •  25 Aprilie 2018, 00:53

Daca Avram arbitreaza meciul FCSB-CFR mai bin sa nu se prezite clujenii,pentruca nu mai se vor apropia de poarta si precis se va acorda cel putin un penalti la unul din plonjoanele spectaculoase ale lui Tanase in suprafata de pedeapsa

de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  24 Aprilie 2018, 20:33

Istvan Kovacs e alesul, o sa vedeti !!!

Vezi toate comentariile (71)
Comentează