FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Hațegan, ironizat de Marcel Popescu după prestația slabă din meciul cu Dinamo: "Are alergie când vede roșu în fața ochilor"

Articol de GSP - Publicat marti, 06 februarie 2018 20:51

Ovidiu Hațegan a avut o prestație modestă în partida dintre Dinamo și CS U Craiova, scor 2-2. Marcel Popescu, președintele oltenilor, râde și îl ironizează pe arbitrul FIFA. 

Acesta nu este la primul meci în care îi defavorizează pe olteni într-un meci cu Dinamo, motiv care-l pune pe gânduri pe oficialul lui CS U. 

"Când jucăm cu Dinamo vorbim de Hațegan. Nu am bănuieli, am văzut ce s-a întâmplat. Orice meci cu Dinamo ni-l aduce pe Hațegan, iese din nou la rampă. Când vede culoarea roșie, vede culoarea Elveției. Cred că are alergie la culoarea roșie. A trecut acest meci, asta e.

A fost mult mai important pentru Dinamo vorbind de puncte aici. Ei sunt într-o situație ingrată. Erau 3 echipe care se băteau pentru 4 locuri. Dar a apărut și Iașiul după rezultatele din ultima etapă. Acum sunt 5", a zis Marcel Popescu la TV Digi Sport.

Citește și: Hațegan a recidivat! Părerea specialistului: oltenii au mai avut două penalty-uri!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
198939213804366
Adrian Addryano  •  07 Februarie 2018, 14:05

Sau poate vreti sa va aduc aminte cum a fost iertata aceasta clona de un penalty clar in meciul cu Targu Mures atunci cand acel bulgar ii punea gheata in careu pe capatana lui B.Kuku la scorul de 0-0!!!!!!Sau cum au primit un penalty inventat la meciul cu Viitorul la caderea teatrala in careu a lui ivan!!!!!!))))))In fiecare sezon sunt impinsi de la spate de anumiti arbitri si ii favorizeaza in detrimentul altor echipe cu state vechi in fotbalul romanesc!!!!!!!!!!!!

dansy
dansy  •  07 Februarie 2018, 11:09
Postat de Adrian Addryano pe 07 Februarie 2018, 00:00

Ce zice *** asta ca prea mult îl băgați în seamă!!!!!!Dinamo a avut penalty clar în sezonul trecut,Barthe făcând un hent clar în careu văzut de toți specialistii!!!!!Ca să nu mai zic de golul din offside marcat cu Botosaniul în turul acestui campionat sau de penalty-ul clar pe care trebuia să-l primească Steaua cu doua sezoane în urma în meciul din Parcul Romanescu!!!!!!Dar așa este,cand îl ajută pe el îi fata purceaua când mai si greșesc imediat sunt puși la zid de acest om si toată gașca lui de nemernici!!!!!

Domnule,dar in acel meci cu Dinamo nu ai vazut si un penalti clar pentru craiova?Sau ca Zlatinski a fost eliminat degeaba??Ne arati aici trei faze pro Craiova facute de arbitri in trei ani.Ha,,ha,ha !Pai noi vorbim de cate doua trei faze pe meci contra Craiovei.Pana si Becali a recunoscut ca am fost furati de arbitri .Numai in acest sezon ne-au furat 7-8 puncte si tu vi cu faze de acum trei ani.De ce nu comentezi si arbitrajele din anii 70-80 cant voi si steaua erati duse pe brate catre fruntea fotbalului romanesc? Dar cred ca nici nu erai nascut pe vremea aceea.

cneius
cneius  •  07 Februarie 2018, 08:50

"Erau 3 echipe care se băteau pentru 4 locuri" ??? Poate invers...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează