FOTBAL  »  Superliga  »  COMISIA DE DISCIPLINĂ

Haţegan l-a eliminat, dar tot el îl salvează? Fraza din raport care îi poate aduce o suspendare minimă lui Cadu

Articol de GSP - Publicat joi, 28 februarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 28 februarie 2013 12:29

Astăzi, la ora 17:00, Comisia de Disciplină a LPF va judeca şi va lua o decizie în privinţa fazei în care Ricardo Cadu l-a faultat violent pe Milanov în meciul FC Vaslui - CFR 0-0, disputat luni seară.

 

Deşi i-a provocat o accidentare extrem de gravă fundaşului dreapta bulgar, Cadu ar putea primi o sancţiune minimă tocmai datorită celui care l-a eliminat de pe teren. Arbitrul partidei, Ovidiu Haţegan, a scris în raport că portughezul n-a făcut acel fault cu intenţie, dar că a trebuit să-i arate cartonaşul roşu din cauza efectului pe care l-a produs duelul dintre Cadu şi Milanov.

AICI AI FAULTUL LUI CADU ASUPRA LUI MILANOV

Haţegan a făcut precizarea că intrarea lui Cadu n-a fost făcută cu premeditare, deşi regulamentul nu-l obliga să explice în raport dacă un jucător faultează sau nu cu intenţie. Şefii campioanei vor invoca în şedinţa de azi tocmai acest lucru şi vor solicita în faţa membrilor Comisiei de disciplină ca pe baza raportului "centralului" arădean, Cadu să încaseze pedeapsa minimă, de 2-3 etape.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (111)
cfrclujole
cfrclujole  •  28 Februarie 2013, 19:51
Postat de conasu_boeru pe 28 Februarie 2013, 19:21

Cred ca si tu esti convins ca asta e imposibil....Milanov poate sa il dea si in judecata daca vrea pentru vatamare corporala....

Poate sa incerce daca vrea sa se faca de ras! In schimb, pentru declaratiile date de el si de cei de la Vaslui, CFR ii poate da in judecata cu sanse mari de a castiga.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  28 Februarie 2013, 19:21
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Cred ca si tu esti convins ca asta e imposibil....Milanov poate sa il dea si in judecata daca vrea pentru vatamare corporala....

conasu_boeru
conasu_boeru  •  28 Februarie 2013, 19:14
Postat de conasu_boeru pe 28 Februarie 2013, 14:35

Eu zic ca ia vreo 6...e un fel de Sile Camataru....

Ce spuneam acum 4 ore.....

Vezi toate comentariile (111)
Comentează