FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - RIO AVE, JOI 23 OCTOMBRIE, ORA 20:00, DIGISPORT1, DOLCESPORT1, LIVETEXT GSP.RO

Helmuth Duckadam a găsit cauzele pentru absenţa suporterilor

Articol de GSP - Publicat marti, 21 octombrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 21 octombrie 2014 11:10

Chiar dacă Steaua este pe primul loc în Liga 1, fanii stelişti nu se înghesuie la stadion, nici măcar în meciurile din Europa League.
Helmuth Duckadam, preşedintele de imagine al Stelei, este de părere că fanii nu vin la stadion din cauza incidentelor de la ultimele meciuri, dar şi din cauza 
comodităţii acestora.

"Lumea s-a îndepărtat de la stadion, preferă să fie comodă. Cred că ultimele incidente, atît de la meciul România-Ungaria, cît şi de la meciul nostru cu Universitatea Cluj, îi sperie pe oamenii care nu au bani să meargă la tribuna 1.

Excesul de zel al forţelor de ordine i-a îndepărtat pe suporteri. Şi pe mine au vrut să mă ducă la secţie, la un meci pe Ghencea, cînd eram cu Viorel Turcu. Poate nici fotbalul din Liga 1 nu mai e aşa atractiv. Lumea preferă să stea acasă să vadă Real Madrid şi Barcelona", a declarat Duckadam la televiziunea sportro.

Oficialul stelist a declarat că Gîlcă are probleme de lot, mai mulţi jucători fiind indisponibili pentru meciul cu Rio Ave, de joi.

”Noi avem mai mulţi accidentaţi. Varela are entorsă, Luchin a venit cu entorsă de la echipa naţională, iar Chipciu acuză dureri foarte mari. Aşteptăm antrenamentul oficial ca să vedem cine va putea juca, dar cred că Alex Chipciu are şanse mici”, a mai declarat fostul portar.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
andytheblue
andytheblue  •  22 Octombrie 2014, 00:38

dinamo este rusinea Romaniei iar Steaua mandria tarii !!!!!!!!Steaua este singura echipa care la ora actuala aduce puncte Tarii !!

andytheblue
andytheblue  •  22 Octombrie 2014, 00:25

dinamo este rusinea Romaniei iar Steaua mandria tarii !!!!!!!!Steaua este singura echipa care la ora actuala aduce puncte Tarii !!

andytheblue
andytheblue  •  21 Octombrie 2014, 22:42
Postat de tripp pe 21 Octombrie 2014, 18:20

a aparut si slugoiul asta de dukadam sa spuna ce si cum, asta e rrominika o tzara de ,,atotstiutori,, si ,,specialisti,,.... pai cauzele principale ar fi: - pre multe petarde autohtone vopsite si umflate prin si de presa asta de 2 bani - multe stadioane din liga 1 care sint sub nivelul unor stadioane din ligile secunde din europa - violenta pe stadioane si subcultura multor suporteri si a celor care asigura paza pe stadioane - conducatorii de cluburi si asa numitii ,,patroni,, de cluburi care sint in realitate un munte de ki_k_at - etc,etc

slugoi este tatal tau !

Vezi toate comentariile (14)
Comentează