FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Helmuth Duckadam despre deplasarea Stelei la Aktobe: "Au un teren mic şi denivelat, dar nu ne facem probleme"

Articol de GSP - Publicat marti, 29 iulie 2014 00:00 / Actualizat marti, 29 iulie 2014 11:39

Preşedintele Stelei, Helmuth Duckadam, a vorbit la plecarea spre Kazahstan despre meciul cu Aktobe, dar şi despre transferul fostului dinamovist, Srgian Luchin, la gruparea roş-albastră.

"Chiar dacă mergem departe e o deplasare interesantă. Speram să venim cu un rezultat bun pentru a merge mai departe. Ştim că au un teren mic şi denivelat, dar trebuie să trecem peste asta pentru a ajunge pe terenuri mai bune. Nici un meci nu e uşor, nici cel cu Rapidul nu a fost. Trebuie să abordăm meciul serios", a declarat Duckadam.

Fostul portar a vorbit şi despre venirea lui Srgian Luchin la Steaua: "Steaua va avea numai de cîştigat. Mai aveam nevoie de un fundaş. Mi se pare o prostie ca dinamoviştii să-l critice pe Luchin că vine la Steaua. E un jucător profesionist în primul rînd", a mai adăugat preşedintele Stelei.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close